Η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παραχώρηση ακινήτου με στόχο την δημιουργία: «Διοικητηρίου Σωμάτων Ασφαλείας», σε οικόπεδο που ήδη έχει εξευρεθεί με την συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αυτά συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης , Αρχιπύραρχο κ. Νίκο Λαγουδάκη, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζερβός, κατά την παραπάνω συνάντηση, δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλαγούν απόψεις, αναφορικά με την διαδικασία παραχώρησης του συγκεκριμένου ακινήτου στα Σώματα Ασφαλείας, προκειμένου να δημιουργηθεί στην περιοχή ένα καινούριο διοικητήριο σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας που μελλοντικά θα μπορεί να εξυπηρετήσει όχι μόνο την πυροσβεστική  και την  Ελληνική Αστυνομία , αλλά και το μηχανοστάσιο του δήμου.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο διοικητής της Π.Υ. Αγίου Νικολάου κ. Μιχ. Βασιλάκης καθώς και οι επιτελείς της ΠΕΠΥΔ Κρήτης κ.κ. Παναγιώτης Αρχαύλης και Φλαμουράκης Ανδρέας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook