Κατά τη διάρκεια της ημερίδας όσες συμμετέχουσες επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν εξέταση (τέστ ΠΑΠ )

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας, η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α. ) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την 7η Υ.Π.Ε. Ηρακλείου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:  "Προληπτικός έλεγχος καρκίνου τραχήλου της μήτρας - Ανίχνευση προκαρκινικών βλαβών και αντιμετώπισή τους" "Γυναίκα και HPV"

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 και απευθύνεται κυρίως σε αστυνομικούς της Δ.Α. (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) - πολιτικούς υπαλλήλους, καθώς και στους συζύγους – συντρόφους και μελών των οικογενειών τους. 

Ομιλητές είναι οι:

Γεώργιος Παπαδομανωλάκης, μαιευτήρας γυναικολόγος MD-MSc 
Αντιόπη Παπαγιαννάκη, μαία
Ρουμπία Ανδρουλάκη, μαία-MSc 

οι οποίοι με επιστημονική τεκμηρίωση στα παραπάνω θέματα, θα μας μεταφέρουν την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις-απορίες. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των παρευρισκομένων για τη διάγνωση και τις σύγχρονες επιλογές θεραπείας καθώς επίσης τους κινδύνους και την πρόληψη ελέγχου του καρκίνου και πώς αυτοί μπορούν να αντιμετωπιστούν, επιδιώκοντας να προσφέρουν εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλους μας, λειτουργώντας και ως «ασπίδα προστασίας». 

Σας ενημερώνουμε, ότι κατά τη διάρκεια της ημερίδας όσες συμμετέχουσες επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν εξέταση (τέστ ΠΑΠ ). 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook