Συναρπαστικό αγώνα, για κάποιον ουδέτερο, χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Γιάννης Τάτσης. 

Ο προπονητής του Πλατανιά στάθηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι και να βάλει και δεύτερο γκολ. Παρ’ όλα αυτά όπως τόνισε μετά την αντεπίθεση του ΑΟΧ/Κισσαμικού και την ανατροπή οι παίκτες του κράτησαν την ψυχραιμία τους και έφτασαν στην ισοφάριση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όσον αφορά στη διακύμανση του σκορ, κυρίως αν κάποιος που το παρακολουθούσε είναι ουδέτερος και όχι φίλος των δύο ομάδων. Εμείς προηγηθήκαμε, όμως ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός μας προσπέρασε στο σκορ, εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Για έναν ουδέτερο φίλαθλο ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας.

Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει ολοκληρωτικά ήταν όμως και το σημείο κλειδί, για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ, κυρίως σε μια αντεπίθεση και να πάμε σε ένα πιο καλό παιχνίδι για μας. Οσο το σκορ μένει στο 1-0 είναι πάντα ρευστό.

Ομως είτε το πληρώσαμε από ανικανότητα, είτε από ατομισμούς, θα μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο γκολ, αλλά το γιατί αυτό συνέβη θα μπορώ να το πω όταν δω ξανά το παιχνίδι στο βίντεο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δύο γκολ μας έφεραν πίσω, αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και ισοφαρίσαμε. Προσπαθήσαμε ακόμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε κάποια προβλήματα όσον αφορά τη διαχείριση του αγώνα με τραυματισμούς μες το γήπεδο και εκτός γηπέδου».

Για τη μαχητικότητα της ομάδας και αν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε: «Είναι τα περιέχομενα ενός παιχνιδιού που πολλές φορές κρίνουν τι θες ή όχι. Στον Εργοτέλη χάναμε 2-0 και το ισοφαρίσαμε 2-2 και μας άφησε μία καλή γεύση στο τέλος. Σήμερα και ναι και όχι. Για τη δική μου ομάδα θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Είναι το μόνο παράπονο που έχω και το οποίο έγινε είτε γιατί δεν μπορέσαμε, είτε για κάτι ατομισμούς. Θα έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όταν θα δω ξανά τον αγώνα».

Για το αν είναι θέμα έλλειψης βάθους το γεγονός ότι δεν υπήρχε άλλη λύση πλην του Κόρτσταμ που δεν έδειξε τόσο έτοιμος: «Εχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Ηταν μια κακή στιγμή η αλλαγή του Ρουσσάκη ενώ είχαμε θέμα και με τον Λουκίνα που παραπιονόταν για πρόβλημα τραυματισμού. Ο Γκατσολάρι δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά. Εχει να κάνει και με τον αντίπαλο, γιατί στην επιθετική γραμμή, είτε ο Ρίσκι, είτε ο Αρναρέλλης, ο Κουσκουνάς και ο Βρεττός που μπήκε μετά ήταν πιο γρήγοροι ποδοσφαιριστές. Κάτι στο οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει ο Κόρτσταμ, έστω και αν δεν ήταν 100%. Από την στιγμή που βρισκόταν στον πάγκο ο Κόρτσταμ, βρισκόταν για να παίξει αν χρειαστεί. Αλλιώς δεν θα ήταν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook