«Καλά δε μεγάλωσαν με Φοίβο και Καρβέλα αυτοί;»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού «Better Love», με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Eurovision 2019 και όλοι μιλούν γι’ αυτό. Τα social media έχουν «πάρει» φωτιά από τα σχόλια των χρηστών για τη φετινή ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, ενώ οι γνώμες είναι οι περισσότερες θετικές για το τραγούδι.

Η φωνή της Ελληνοκαναδέζας έχει συναρπάσει τους περισσότερους, ενώ πολλά είναι και τα κολακευτικά σχόλια για το «Better love». Άλλοι κάνουν σύγκριση με παλαιότερες συμμετοχές της Ελλάδας, ενώ οι περισσότεροι συμφωνούν πως είναι το καλύτερο τραγούδι που στέλνουμε στην Eurovision, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Κατερίνα Ντούσκα φαίνεται να έχει κερδίσει το πρώτο στοίχημα, να αρέσει δηλαδή το τραγούδι της στο κοινό, ενώ ήδη οι μετοχές του έχουν ανέβει πολύ και ακόμη και στο εξωτερικό, οι φαν της Eurovision δηλώνουν ότι τους αρέσει.

Βέβαια, υπάρχει και η αντίθετη άποψη για τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας, αφού στο Twitter υπάρχουν και οι γνώμες εκείνες που υποστηρίζουν ότι και φέτος η Ελλάδα δεν θα έχει και πολλή τύχη. Άλλοι, πάλι, κάνουν σύγκριση με το τραγούδι της Κύπρου, το «Replay» με την Τάμτα.

Δε λείπουν, βέβαια, και τα αστεία tweets, με κάποιους από τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ σχολίων για τα δύο βίντεο κλιπ Ελλάδας και Κύπρο, που έχουν κάποιες ομοιότητες στο κόνσεπτ.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets:

Οι εφιάλτες της Κατερίνας Ντούσκα

Το «Better Love» έγραψε η ίδια η ερμηνεύτρια μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon. Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή, το οποίο όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό.

Η Κατερίνα Ντούσκα κατά την παρουσίαση του βίντεο κλιπ, παραδέχτηκε ότι ποτέ της δεν πίστευε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες. Αλλά και όμορφα όνειρα γιατί πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν.

Ακούστε το τραγούδι

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook