Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ιωάννης Ζερβός, στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου είχε  συνάντηση με τον Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση και συνεργάτες του. 

Κατατέθηκε τεχνικό δελτίο όπου ζητήθηκε η έγκριση χρηματοδότησης για αποκατάσταση του οδικού δικτύου Πατσιανού- Καλλικράτη και Λύκου – Φοίνικα, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές κατά την τελευταία θεομηνία. Με παρέμβαση του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη υπήρξε άμεση ανταπόκριση στο αίτημα και έγκριση της χρηματοδότησης ύψους 500.000 €.

Στη συνέχεια ο κ. Ζερβός είχε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών με στελέχη του Υπουργείου όπου κατέθεσε τεχνικό δελτίο για την αποκατάσταση του αλσυλλίου της Χώρας Σφακίων το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές με καταπτώσεις βράχων και χωμάτων από τα πρανή.

Ρυθμίστηκε τις επόμενες ημέρες, κλιμάκιο του Υπουργείου να επισκεφτεί το σημείο και να υλοποιήσει τις αναγκαίες παρεμβάσεις το συντομότερο δυνατό ώστε να καταστεί ασφαλές για τη χρήση του, το λιμάνι, με δεδομένη και την έναρξη της τουριστικής περιόδου το προσεχές διάστημα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook