Ανανεωμένο χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο αλλά και το λογότυπου του συνδυασμού ο δήμαρχος Χανίων

Μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό, η παγκόσμια ημέρα γυναίκας, επελέγη για την παρουσίαση 20 γυναικών που θα πλαισιώσουν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Δήμος Ενεργών Πολιτών" με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Η παρουσίαση έγινε νωρίς το απόγευμα στο ενετικό λιμάνι Χανίων στο καφέ Ταράτσα, με τον κ. Βάμβουκα να κάνει λόγο για μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες υποψηφίους.

Οι 20 υποψήφιες γυναίκες με το ψηφοδέλτιο του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” σε κείμενο που υπέγραψαν αναλύουν τους λόγους που τις οδήγησαν στην απόφαση να συνταχθούν με το ψηφοδέλτιο του κ. Βάμβουκα.

Το κείμενο που υπογράφουν οι υποψήφιες είναι το ακόλουθο:

"Ανακοινώνουμε σήμερα την απόφασή μας, να είμαστε υποψήφιες στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Δήμος Ενεργών Πολιτών». Η επιλογή της ημέρας Γιορτής της Γυναίκας, έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό για εμάς, διότι θέλει να τονίσει την αναγκαιότητα και την αξία της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά. Θα είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου μας Τάσου Βάμβουκα, ενός ανθρώπου δημιουργικού, ικανού,  με σύγχρονη πολιτική αντίληψη.

Κάναμε αυτή την επιλογή, διότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει παρουσιάσει στα 4,5 χρόνια διοίκησης του Δήμου μας, ένα πολύ σημαντικό έργο σε όλα τα επίπεδα και έχει θέσει τις βάσεις για μια λαμπρή συνέχεια που πηγαίνει πολύ μπροστά τα Χανιά μας. Η Δημοτική μας Αρχή, έδειξε, ότι έχει την ικανότητα να σχεδιάζει, να διεκδικεί και να υλοποιεί μεγάλα έργα και στόχους για τα Χανιά μας. Με την υποψηφιότητά μας, στηρίζουμε την συνέχεια ενός έργου πολλαπλά ωφέλιμου για την κοινωνία των Χανίων."

Το κείμενο συνυπογράφουν οι κάτωθι υποψήφιες:

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ-ΧΑΙΡΕΤΗ ΔΩΡΑ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Β ΄ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΔΟΥΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ), ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ-ΠΕΝΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗ - ΚΝΙΘΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗ-ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΘΗΡΕΣΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ-ΠΑΤΡΙΚΑΚΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ), ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ), ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΟΝΟΓΙΟΥ ΡΕΝΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

ΠΑΠΙΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΤΣΙΑ-ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ), ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΡΕΝΙΕΡΗ ΜΑΡΘΑ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΞΕΝΑΓΟΣ

Το λογότυπο του συνδυασμού που δεν θα αλλάξει όνομα, βασίζεται στο υπάρχον αλλά με μια πινελιά ανανέωσης. Όπως είπε ο κ. Βάμβουκας, ως λογότυπο παραμένει η αγκαλιά τριών ανθρώπων που συμβολίζει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία, λέξεις που με τις καινούριες συνθήκες που θα προκύψουν μετά τις δημοτικές εκλογές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Σύμφωνα με το κ. Βάμβουκα το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ήδη ξεπεράσει σε αριθμό υποψηφίων το βασικό όριο που θέτει ο νόμος και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook