Ορίστηκε ημερομηνία δικάσιμου η 14η Μαΐου του 2019

Κατατέθηκε στο Μονομελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  η αίτηση καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση  που αφορά την παράκαμψη του σχίσματος Ελούντας. Ορίστηκε ημερομηνία δικάσιμου η 14η Μαΐου του 2019.

Κατατέθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου του 2019 στο Μονομελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  από τη Νομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης , η αίτηση καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση  που αφορά την παράκαμψη του σχίσματος Ελούντας. Ορίστηκε ημερομηνία δικασίμου η 14η Μαΐου του 2019.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη επεσήμανε ότι το έργο είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της περιοχής και θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Όπως τόνισε, η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την απεμπλοκή του έργου τόσο από το Συμβούλιο Επικρατείας όσο και από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες . «Μένει ακόμα σε εκκρεμότητα ένα δικαστήριο στις 18 Μαρτίου του 2019 και μόλις έχουμε τον ορισμό της προσωρινής τιμής και τη θετική εξέλιξη του Συμβουλίου της Επικρατείας είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε άμεσα το έργο» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook