Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, συνάντησε σήμερα, Παρασκευή 8/3, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας», Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού.

Ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε με έμφαση ότι ο χαρακτήρας της επίσκεψης αφορά τον σεβασμό προς τον θεσμό και ότι παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές, η στήριξη και ο σεβασμός στον θεσμό θεωρούνται επιβεβλημένα.

H συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας το σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που χαρακτηρίζει και τις δύο πλευρές, οι οποίες αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αναφέρθηκαν στην ανάγκη συνεργασίας την επόμενη μέρα από όποια θέση κι αν βρίσκονται για το καλό των Χανίων.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδογιάννης και το κλιμάκιο του συνδυασμού, επισκέφτηκαν το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Χανίων.

Ο κ. Παπαδογιάννης επεσήμανε το βασικό ρόλο των εργαζομένων στη συνολική λειτουργία του Δήμου, με σκοπό την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες και το έργο που καλούνται να παράγουν, σε μια από κοινού προσπάθεια, για την επίτευξη του μέγιστου θετικού αποτελέσματος για το συμφέρον και την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.

Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που προκύπτουν από τη μείωση του προσωπικού, από περιορισμούς και απαγορεύσεις στις προσλήψεις, τα οποία διαμορφώνουν μια πιεστική εργασιακή πραγματικότητα, που σε συνδυασμό με τις δύσκολες συνθήκες στέγασης των Υπηρεσιών και τον κατακερματισμό τους, επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση και το τελικό παραγόμενο έργο στο Δήμο.

Ακόμη, ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε ότι είναι γνώστης των ζητημάτων διάρθρωσης και λειτουργίας του Δήμου καθώς και των προβλημάτων των εργαζομένων στις διάφορες Υπηρεσίες του. Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα με ενδιαφέρον, τόσο ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως ενεργός πολίτης, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, ως αποδέκτης των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος.

Επίσης, αναφέρθηκε εκτεταμένα στα θέματα της καθημερινότητας του δημότη, τα οποία αποτελούν κυρίαρχο θέμα στο πρόγραμμα του συνδυασμού και δεσμεύτηκε για ακόμη μια φορά για θέσπιση θέσης αντιδημάρχου μόνο για την καθημερινότητα, που σε συνδυασμό με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και παράλληλων υποστηρικτικών υπηρεσιών, θα υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους δημότες.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανιών Άρης Παπαδογιάννης επεσήμανε, ότι υπάρχουν λύσεις και περιθώρια για βελτίωση της κατάστασης, μέσα από τη στενή συνεργασία της διοίκησης και των εργαζομένων, για τη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου. Στην προσπάθεια να αλλάξουμε το Δήμο και την Πόλη, θέλουμε οι εργαζόμενοι να είναι μαζί μας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook