Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Κρήτης, της Ελλάδας, ακόμα και από χώρες του εξωτερικού!

Οι 38 Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές στα 29 τους άρματα, οι εγγραφές των Καρναβαλιστών αναμένεται να φτάσουν τις 15.000 και όλοι και όλα είναι πανέτοιμα για την Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου!

Εξάλλου, ο καιρός είναι πια ανοιξιάτικος, έτσι και πλήθος κόσμου έζησε ρομαντικές στιγμές στις παλιές ελληνικές καντάδες και το θεατρικό δρώμενο των «Εμείς και Εμείς» που κατέπληξε το κοινό, όπως και η καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, μεταμφιεσμένων και μη, που περιδιάβηκαν την παλιά και τη νέα πόλη του Ρεθύμνου με αίθριο καιρό και το θερμόμετρο να είναι έτοιμο να ξεπεράσει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες μέρες!

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στην παιδική μας παρέλαση, στις 16.30 θα συγκεντρωθούν τα παιδιά με τους συνοδούς τους στον Κόμβο Θεοτοκοπούλου στην Καλλιθέα Ρεθύμνου. Στις 17.00 θα ξεκινήσει η παιδική παρέλαση με την εποπτεία ενηλίκων από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και με μουσική από την DJ Ηρώ Φρυγανάκη. Ο τερματισμός στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου. Στις 18.00 επιτόπου θα έχουμε μια κεφάτη Live συναυλία με τον Bo και στις 19.00 παιδικό πάρτι με την Ρωρώ και το Αερόστατο, Sbandieratori di Gubbio, Kids Carnival Dance, Magic Show με τον Μάγο ΤεΤέλο, Bubbles Show, τις αγαπημένες μας μασκότ, ξυλοπόδαρους Omma Studio, Face Painting, Μουσική από τον DJ Νίκο Γωνιώτη.

Λίγες στιγμές πριν την Μεγάλη Παρέλαση, σας παραθέτουμε την σειρά παρέλασης των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019 - "Ο Χορός στον Χώρο και στον Χρόνο", το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της αποκορύφωσης της διοργάνωσης και το πιο σημαντικό, τα πεπραγμένα της μεγάλης σύσκεψης στο Δημαρχείο του Μητροπολιτικού Δήμου Ρεθύμνης, με ένα σύνολο ιθυνόντων φορέων, συνδιοργανωτών, εθελοντών και σωμάτων ασφαλείας που εγγυώνται ότι και φέτος το Καρναβάλι του Ρεθύμνου, της Κρήτης, θα είναι όχι μόνο το πιο δυναμικό και διασκεδαστικότερο, αλλά και το πιο ασφαλές!

Το πρόγραμμα εδώ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook