Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα

Λίγες νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2019. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλή για την εποχή επίπεδα.

Αττική

καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: αραιές νεφώσεις που το πρωινές θα είναι πιο πυκνές. Κατά τόπους ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωινές πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 10-03-2019
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια νότιοι 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Θα διατηρηθεί σε υψηλή για την εποχή επίπεδα.

Καθαρά Δευτέρα 11-03-2019
Αναμένονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία μετά από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές από τη νύχτα θα σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να μεταβληθεί σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook