Οι δύο αντρικές ομάδες και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Ακρωτηρίου έδωσαν το παρόν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στην διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν πολλοί για την προσπάθεια, το ήθος και την προσφορά τους.

Μια βραδιά γεμάτη…. Ακρωτήρι και με ευχές για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Πανακρωτηριακό Α.Ο., την Ένωση Θύελλα – Καμίνια και τους Λέοντες, διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κοσμικό κέντρο των Χανίων.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, έδωσαν το παρόν μαζί με γονείς, φίλους,  παράγοντες του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων και νυν αλλά και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

 


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν άνθρωποι που επί σειρά ετών προσέφεραν και προσφέρουν σημαντική βοήθεια και στήριξη στις ομάδες Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ ως παράγοντες ή ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κώστα Λεβάκη, Βασίλειο Μίχα και Αδαμ. Τζουρμπάκη, ενώ τιμήθηκε ο ποδοσφαιριστής «σημαία» του Ακρωτηρίου Μανώλης Τερεζάκης, για το ήθος και τον εξαίρετο χαρακτήρα του 


Επίσης τιμήθηκαν οι γονείς Δημήτρης Κουκάκης και Γωγώ Καλογεράκη, που είναι κοντά και βοηθούν στην οργάνωση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου. 

Δόθηκαν οι Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή σε ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που με την προσπάθειά τους, αποδεικνύουν πως σχολείο και αθλητισμός μπορούν με επιτυχία να συνυπάρξουν! Πρόκειται για τους:
Πέτρο και Χρήστο Πολυχρονάκη, Ιωάννη Μαλιχούτη, Βασίλη Μαυρακάκη, Μανώλη Σβουράκη, Μανώλη Δράκο, Γιάννη Χατζηδάκη και Νίκο Καλφάκη.

Παράλληλα, δόθηκαν και οι Έπαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας των τμημάτων της Ακαδημίας στους:
Βασίλη Ναναδάκη (Πανακρωτηριακός 2012)
Κώστα και Νεκτάριο Μπουμπουραλάκη (ΕΘΚ 2011)
Γιώργο Πολάκη (Πανακρωτηριακός 2010)
Θεόδωρο Γκειλ (ΕΘΚ 2009)
Μάρκο Πατεράκη (Λέοντες 2008)
Ιάσονα Κουμάκη (Πανακρωτηριακός 2007)

Επιπλέον τιμήθηκε ολόκληρη η ομάδα Κ14 του Πανακρωτηριακού που κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Χανίων.

Τέλος απενεμήθη ένα ειδικό βραβείο για έναν εμβληματικό ποδοσφαιριστή του Πανακρωτηριακού, τον Σάκη Μπαδιεριτάκη, που έχει διακριθεί για την αποτελεσματικότητά του στο να σκοράρει αλλά και για το ήθος του.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση μέχρι αργά την νύχτα.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook