Σε ίδρυμα κινδυνεύουν να μεταφερθούν τα 2 αγοράκια στη Σητεία μετά το άγριο έγκλημα, όπου ο πατέρας τους στραγγάλισε τη μητέρα τους μπροστά στα μάτια τους.

Η γιαγιά τους ζητά την επιμέλεια αλλά οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους.

Η γιαγιά ξεσπά με δάκρυα αποκλειστικά στο STAR: 

"Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι αν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά Θα πεθάνω από τον καημό μου"

Είναι η πρώτη αντίδραση της μητέρας της 32χρονης στη Σητεία. 

Την περασμένη Δευτέρα έχασε την κόρη της από τα χέρια του γαμπρού της. Τώρα κινδυνεύει να χάσει τα δυο μικρά εγγόνια της, γιατί χρωστά 600 ευρώ σε διάφορες υποχρεώσεις και δεν έχει οικονομικούς πόρους. 

«Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσουμε τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου» 

«Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα! Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου Δεν τα ξεχώριζα Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου». 

Δείτε το ρεπορτάζ με τη μαρτυρία της μητέρας της 32χρονης

Ο συζυγοκτόνος έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

star.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook