Βρίσκεται στην Ιαπωνία και έχει αλλάξει 52 γενιές ιδιοκτητών

Η ιστορία του ξενώνα Keiunkan ξεκινά περίπου το 705 μ.Χ. με την Fujiwara Mahiot να ιδρύει το ξενοδοχείο την εποχή Kejun, στην οποία οφείλεται και η ονομασία του. Από τότε έχει παραμείνει στην ιδιοκτησία της ίδιας οικογένειας, αλλάζοντας 52 γενιές στο «τιμόνι» του, ενώ έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Από τα σημεία αναφοράς του οι θερμές, ιαματικές πηγές που αναβλύζουν εδώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και αδιάκοπα από τότε προσφέρουν σε αμέτρητο κόσμο –από απλούς πολίτες και στρατιωτικούς διοικητές μέχρι καλλιεργημένες προσωπικότητες και σαμουράι– απίστευτες στιγμές χαλάρωσης.

Το «μυστικό» καταφύγιο στα βάθη των βουνών της περιοχής Kai, στη μικρή πόλη Hayakawa, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιαπωνίας, αποτελείται από συνολικά 37 δωμάτια, με την χαρακτηριστική ιαπωνική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει την παράδοση της ιαπωνικής φιλοξενίας στο μεγαλείο της.

Έπιπλα εμπνευσμένα από την παράδοση της Ιαπωνίας, σχεδιασμός που ηρεμεί το πνεύμα και θέα στην υπέροχη φύση της περιοχής στα όσα «αιχμαλωτίζουν» τον επισκέπτη στο προσωπικό του ησυχαστήριο.

Όσοι θέλουν να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των πηγών μπορούν να χαλαρώσουν σε κάποιο από τα τέσσερα υπάιθρια λουτρά, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ηρεμία της φύσης και το όμορφο τοπίο που απλώνεται μπροστά τους. Εναλλακτική επιλογή, αποτελούν τα δύο εσωτερικά λουτρά, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα.

Στο χώρο λειτουργεί και μίνι εστιατόριο όπου κανείς μπορεί να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις παρασκευασμένες αποκλειστικά από εποχιακές, φρέσκες πρώτες ύλες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook