Μια εφαρμογή πληκτρολογίου που διευκολύνει πράγματα και καταστάσεις

Ακόμα και για το παραδοσιακό virtual keyboard του κινητού υπάρχουν εδώ και καιρό πολύ καλές εφαρμογές, μεταμορφώνοντας τον τρόπο της γραπτής επικοινωνίας.

Και μια από τις πιο δυνατές και καλύτερες παραμένει η SwiftKey Keyboard, που παρέχει άφθονη παραμετροποίηση και ένα σωρό ευκολίες

Δεν είναι καινούρια, εμφανίστηκε πριν από κάμποσα χρόνια με ένα εργαλείο πρόβλεψης λέξεων που δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος. Έκτοτε έχει αναπτυχθεί πολύ, παραμένει ωστόσο δωρεάν, εκτός κι αν θες να αγοράσεις κάποιο άλλο θέμα από τα 100 και πλέον που περιέχει.

Υποστηρίζει πλέον περισσότερες από 300 γλώσσες, επιτρέπει την πληκτρολόγηση με χειρονομίες (SwiftKey Flow), επικοινωνεί με τα πάντα και παρέχει ό,τι χρειαστείς στον σχετικά απλό τομέα της πληκτρολόγησης.

Πλέον ανήκει στη Microsoft και κονταροχτυπιέται στα ίσα με την Gboard της Google, αν και οι περισσότεροι συμφωνούν πως κερδίζει στα σημεία. Γιατί το SwiftKey μαθαίνει με τους αλγόριθμούς του το στιλ γραφής σου, τη γλώσσα που χρησιμοποιείς, τα παρατσούκλια, τις «δικές» σου λέξεις, ώστε να πληκτρολογείς γρηγορότερα και αποδοτικότερα.

Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς και το εξατομικεύεις, τόσο πιο αποδοτικό γίνεται ως βοηθός. Ακόμα και τα emoji που στέλνεις συχνότερα θυμάται, στέλνοντας στους φίλους σου τις κατάλληλες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook