Την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη “Χανιά, κοιτάμε μπροστά”, ο Ανδρέας Γραμμένος.

Αναλυτικά το κείμενο του Ανδρέα Γραμμένου:

“Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί ξέρει και μπορεί.

Ο Δήμος Χανίων είναι ένας τόπος με ιστορία, πολιτισμό, ένα τουριστικό κέντρο, ένας Δήμος με πολλές προοπτικές, αλλά και πολλά προβλήματα.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι χρέος μου απέναντι στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Πάνω απ’ όλα, όμως, χρέος στα παιδιά μου να είμαι ένας ενεργός πολίτης και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να γίνει ο Δήμος Χανίων αντάξιος των προσδοκιών μας.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα μού δίνει την ευκαιρία να έρχομαι καθημερινά σε επαφή με νέους ανθρώπους και με επιχειρήσεις, σε πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα, και να γνωρίζω καλά τα προβλήματα που υπάρχουν και που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά.

Επίσης, γνωρίζω καλά ότι η επίλυση των προβλημάτων δεν είναι απλή υπόθεση και γι’ αυτό τον λόγο επέλεξα να συμπορευτώ με τον Ευτύχη Δαμιανάκη, έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια, ο οποίος διαθέτει γνώση και εμπειρία σε θέματα διοίκησης και Αυτοδιοίκησης από τις θέσεις που υπηρέτησε επιτυχημένα μέχρι σήμερα.

Η πολύτιμη γνώση και εμπειρία των παλαιότερων μαζί με την όρεξη για δουλειά και τις νέες ιδέες των νεότερων είναι ο συνδυασμός μιας ομάδας που μπορεί να φέρει αποτελέσματα, σε ένα Δήμο που έχει ανάγκη όχι μόνο από ανθρώπους με ουσιαστικές προτάσεις, αλλά και από ανθρώπους που μπορούν να υλοποιήσουν αποτελεσματικά τις προτάσεις αυτές.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που αξίζουν στον Δήμο μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook