Ούτε τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ήταν αρκετά για να αποφευχθεί προπηλακισμός του 50χρονου που κατηγορείται για την ασέλγεια ενός 11χρονου κοριτσιού.

Τελευταία ενημέρωση: 17.11

Ο 50χρονος κατηγορείται πως ασέλγησε εις βάρος του μικρού κοριτσιού, ηλικίας 11 χρονών, και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου υπό την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 

Μόλις εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, του πέταξαν αντικείμενα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 11χρονου κοριτσιού ενώ κάποιοι επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν προκειμένου να τον χτυπήσουν! Αμέσως αντέδρασε η Αστυνομία που μπήκε μπροστά από τον κατηγορούμενο προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η υπόθεση βγήκε στο φως πριν από λίγες ημέρες όταν έγινε καταγγελία από την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού με αποτέλεσμα ο Εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος του 50χρονου άνδρα.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 50χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος με την οικογένειά του και η οικογένεια του 11χρονου κοριτσιού μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook