Με μια συνάντηση υψηλού συμβολισμού με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης το πρόγραμμα των προεκλογικών του επισκέψεων ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης. 

Ο κ. Σημανδηράκης και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Διαμαντόπουλο για τα προβλήματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή κοινότητα, όπως η υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος από την Πολιτεία και το οξύτατο πρόβλημα της φοιτητικής στέγης, ενώ ξεχωριστή αναφορά έγινε στη διαχρονική διασύνδεση του Πολυτεχνείου με την τοπική κοινωνία και στις προοπτικές περαιτέρω διεύρυνσής της.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Σημανδηράκης επισήμανε:

«Το Πολυτεχνείο Κρήτης τιμά τον τόπο μας. Χάρη στο σπουδαίο εκπαιδευτικό και ερευνητικό του έργο, στις μεγάλες επιτυχίες του στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας, κατατάσσεται σήμερα στις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη και διεθνώς. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από το Πολυτεχνείο και τον κ. Διαμαντόπουλο τις επισκέψεις μας γιατί για την αυτοδιοικητική μας κίνηση συμβολίζει τη σύγχρονη Ελλάδα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της τεχνολογικής εξέλιξης. Δείχνει τον δρόμο για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα για τα Χανιά. Είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης και συμπαραστάτης του Δήμου Χανίων». 

 Την Τετάρτη, το πρωί, ο κ. Σημανδηράκης και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά» θα επισκεφθούν το ΤΕΙ Κρήτης και το ΜΑΙΧ.​

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook