Στο επίκεντρο το Κλειστό Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, είχε σήμερα, Τετάρτη 13/3/2019, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Ξανθουδάκη, και Αθλητισμού, Σταύρου Φιωτάκη. Παράλληλα, στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος, Σάκης Κουβάτσος, και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Α.Κ. Χανίων, Γιάννης Μπαρτζώκας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα, που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Χανίων. Ιδιαιτέρως εξετάστηκε το ζήτημα της ανακατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, ενώ ζητήθηκε από τη Γενική Γραμματεία η συνδρομή του Δήμου, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εντάξει το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων παρατήρησε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν με τα μέσα, που διαθέτουν, προκειμένου να απεμπλακεί το ζήτημα της ανακατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου, μιας υποδομής, που είναι ανεπίτρεπτο, να παραμένει τόσα χρόνια σε αχρησία”.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook