Λιγότερα μοιάζουν τα προβλήματα, σε σχέση με το παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο, για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Την τιμωρία του εξέτισε ο Μουμίν, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Κάσσος, Λαζαρίδης και Κουσκουνάς. Σε μέρος της προπόνησης της Τετάρτης συμμετείχαν οι Αρναρέλλης και Παπαχρήστος. 

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζιούλης, Καραγεώργης, ενώ μόνος του προπονήθηκε ξανά ο Ρίσκι. Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Γκίνη και Σάλιακας.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με την προπόνηση της Τετάρτης (13/03) στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στη Μοναχή Ελιά συνεχίστηκε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (16/03, 15:00). 

Το πρόγραμμα αρχικά είχε ασκήσεις αλτικότητας και στη συνέχεια από τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του δόθηκε έμφαση στην τακτική. 

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Κάσσος, Λαζαρίδης, Κουσκουνάς, ενώ μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Αρναρέλλης, Παπαχρήστος. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ζιούλης, Καραγεώργης, ενώ μόνος του γυμνάστηκε για δεύτερη ημέρα ο Ρίσκι. Εκτός παραμένουν οι Γκίνη και Σάλιακας, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook