«Δεν ήταν κάτι που θα βγαίναμε να το κοινοποιήσουμε, γιατί είναι ένας λεπτός χειρισμός, που πρέπει να προσέχουμε…»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Φαίη Ξυλά, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Πριν από λίγο καιρό έκανες γνωστό το χωρισμό σου από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Σημασία έχει πότε αποφασίζεις με τον άλλο να μην είσαι μαζί, όλα τα υπόλοιπα είναι εντελώς τυπικά.

Από τη στιγμή που αποφασίσατε να χωρίσετε, πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε το διαχειριστήκατε καλύτερα, μακριά από τη δημοσιότητα;

Δεν ήταν κάτι που κρύβαμε. Το στενό μας περιβάλλον γνώριζε ότι δεν ήμασταν μαζί, απλώς δεν ήταν κάτι που θα βγαίναμε να το κοινοποιήσουμε, γιατί είναι ένας λεπτός χειρισμός, που πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ σε σχέση με το παιδί. Όταν θεωρήσαμε και οι δύο ότι είναι γεγονός κι έχει περάσει τόσος καιρός πια, έτυχε να παίζουμε και μαζί, ήρθε πολύ ομαλά και το αναφέραμε. Δεν μένουμε μαζί με τον Κωνσταντίνο, έχουμε χωρίσει.

Πόσο καιρό νωρίτερα είχατε χωρίσει, από τη στιγμή που το γνωστοποιήσατε;

Είναι αρκετός καιρός, είναι περισσότερο από ένα χρόνο που έχουμε χωρίσει.

Διευκολύνει το ότι βρισκόσαστε μαζί επαγγελματικά;

Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Εμένα, όπως και στον Κωνσταντίνο, μας έκανε πάντα καλό το να δουλεύουμε μαζί, λειτουργεί θετικά. Μεταξύ μας, επαγγελματικά, υπάρχει σεβασμός, θαυμασμός, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον.

Υπάρχει αγάπη με άλλη μορφή πια;

Σίγουρα υπάρχει αγάπη με άλλη μορφή πια. Δεν είμαστε πια ζευγάρι, είμαστε γονείς ενός παιδιού που το αγαπάμε πολύ και οι δύο. Ήμασταν ζευγάρι 15 χρόνια.

Μετά από 15 χρόνια σχέσης, ο καιρός έδειξε ότι έφυγε το συναίσθημα του έρωτα και έμεινε εκείνο της αγάπης;

Υπάρχουν ζευγάρια που έχουν καταφέρει να είναι για πάντα μαζί, να είναι αγαπημένα και ερωτευμένα, μακάρι να συμβεί και σε εμάς στο μέλλον. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση τα 15 αυτά χρόνια, αλλά πλέον δεν λειτουργούσε αυτό.

Πηγή: zappit.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook