Δημήτρης Λεβεντάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη  για μία συλλογική προσπάθεια

O απόστρατος αξιωματικός του ναυτικού, Δημήτρης Λεβεντάκης, θα είναι ένας εκ των υποψηφίων στη δημοτική κίνηση “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά” με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη.

Σε δήλωσή του, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να συμπορευτεί με τον κ. Δαμιανάκη, σημείωσε οτι στην προσπάθεια για έναν καλύτερο δήμο θα πρέπει να ηγηθούν άνθρωποι  ικανοί, με εμπειρία, γνώσεις, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητες σύνθεσης, στοιχεία που διαθέτει ο επικεφαλής του “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά”.

Η δήλωση του κ. Λεβεντάκη:

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με υποψήφιο δήμαρχο Χανίων τον Ευτύχη Δαμιανάκη. 

Με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και πίστη στη συλλογική προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο, συμπορεύομαι με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί σε αυτήν την πορεία προς τα εμπρός πρέπει να ηγηθούν άνθρωποι ικανοί, με εμπειρία, γνώσεις, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητες σύνθεσης.

Κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το σήμερα και σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, με τον Ευτύχη Δαμιανάκη. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.

Δημήτρης Λεβεντάκης
Απόστρατος Αξιωματικός Ναυτικού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook