Kάλεσμα προς τις επιχειρήσεις για έκπτωση στους δρομείς

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος Κρήτης 2019, ο οποίος είναι διεθνούς εμβέλειας με κοινωνικά και αθλητικά χαρακτηριστικά και αφιερώνεται τιμητικά στο Μακαριστό Ειρηναίο Γαλανάκη για έργο του. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προβάλει το τόπο μας, την διατροφική κουλτούρα μας με γνώμονα τον αθλητισμό, οπότε και σας προτείνουμε να σταθείτε υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής.

Το Σωματείο επιχειρηματιών εστίασης, ως υποστηρικτής της διοργάνωσης καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν ως ΟΜΑΔΙΚΗ συμμετοχή εστιατορίων προκειμένου οι δρομείς επιδεικνύοντας το δελτίο εγγραφής τους στους αγώνες, να έχουν κάποια ουσιαστική έκπτωση στα γεύματά τους, στις 19,20 και 21 Απριλίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σωματείου μας Δευτέρα- Πέμπτη 11:00 – 14:00 ή να μας στείλετε στο e-mail του Σωματείου μας [email protected]

Η λίστα των επιχειρήσεων που θα παρέχουν έκπτωση στους μαραθωνοδρόμους θα δημοσιευθεί σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook