Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις μία στο εξωτερικό και μια στην Ελλάδα για το τουριστικό προϊόν του Νομού μας επετεύχθησαν πρόσφατα από το ξενοδοχείο“ALOE BOUTIQUE & SUITES HOTEL”  στην Αλμυρίδα Αποκόρωνα ιδιοκτησίας  της εταιρείας SPICA ΑΕ

Συγκεκριμένα ο διεθνής οργανισμός European Property Awards με έδρα το Λονδίνο βράβευσε το “ALOE BOUTIQUE & SUITES HOTEL” με το βραβείο Best New Hotel Construction and Design Greece 2018-19. Επιπλέον η Ethos Media που διοργανώνει τα  Greek Hospitality Awards βράβευσε το ίδιο ξενοδοχείο με το Best Greek New Boutique Resort silver award. 

Το ξενοδοχείο ξεκίνησε την λειτουργία του το καλοκαίρι του 2018 υπό την διεύθυνση της εταιρείας διαχείρισης τουριστικών μονάδων  BLE COLLECTION και κατασκευάστηκε από την τεχνική εταιρεία HELLENIC HOMES ΑΕ. Από την πρώτη χρονιά συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους Tour Operators που δραστηριοποιούνται στο Νομό Χανίων μεταξύ άλλων τον τουριστικό όμιλο TUI GROUP, DER TOURISTIC , MOUZENIDIS, BOOKING.COM και άλλους

Για τη μελέτη και κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας συνεργάστηκαν οι: Πιστόπουλος Ζαχαρίας (Αρχιτέκτων), Παπατζανάκης Μανώλης (Αρχιτέκτων) Τσουράκης Αντώνης (Μηχανικός), Αρχοντάκης Γεώργιος (Μηχανολόγος), Παντελάκης Εμμανουήλ (Μηχανικός) και Σταθάκη Αικατερίνη (Διακοσμήτρια).

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία και η διοίκηση του ξενοδοχείου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την υλοποίηση αυτού του έργου θέτοντας αντίστοιχα υψηλούς στόχους και για τις επόμενες χρονιές.

(Ο Αγγελός Σκαράκης εκ των ιδιοκτητών της BLE Collection παραλαμβάνει το βραβείο της ETHOS Awards)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook