Τη μεγίστη των ποινών επέβαλε το δικαστήριο σε 44χρονο που είχε συλληφθεί για υπόθεση εμπορίας κοκαϊνης στα Χανιά – Ελεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ συγκατηγορούμενή του

Ένα περίπου χρόνο μετά τη σύλληψη ενός 44χρονου και μιας 32χρονης, για μεταφορά και διακίνηση κοκαΐνης στα Χανιά, οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ναρκωτικών που “ξεσκεπάστηκε”, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Χανίων, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Χθες, ολοκληρώθηκε η δίκη με τον 44χρονο, να οδηγείται στην φυλακή με την μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί, και αφορά ισόβια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Η 32χρονη, η οποία μετέφερε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης,  με πλοίο της γραμμής από Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων, αφέθηκε ελεύθερη αφού η ποινή που της επιβλήθηκε είναι 3 χρονια με αναστολή.

Υπενθυμίζεται οτι ο 44χρονος συνελήφθη στις 19 Μαιου του 2018,  τη στιγμή που παραλάμβανε από την 32χρονη την ποσότητα κοκαΐνης, ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι ήταν ο βασικός αρχηγός τμήματος του κυκλώματος που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Χανίων τον περασμένο Δεκέμβριο στα Χανιά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψή τους από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook