Για άλλη μια χρονιά η γνωστή χανιώτικη εταιρία, δίνει το παρόν στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη συμμετέχει στην Food Expo, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Συγκεκριμένα, από τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 εκπρόσωποι της επιχείρησης Κρητικό Εργαστήρι καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κύριος Ευάγγελος Λαμπάκης, θα βρίσκονται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, Αίθουσα 3, περίπτερο Α56 για να δειγματίσουν τα προϊόντα του Κρητικού Εργαστηρίου καθώς και να αναπτύξουν τις σχέσεις της εταιρίας με επιχειρηματίες του κλάδου.

«Το κλειδί της επιτυχίας είναι η αγάπη και το μεράκι για αυτό που κάνεις» έλεγε η γιαγιά Λαμπάκη, λόγια τα οποία η οικογένεια θυμάται και τηρεί όπως θα διαπιστώσουν οι επισκέπτες της Food Expo.

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Με 1.350 Ελλήνες και ξένους εκθέτες, 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον τίτλο της ως η µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook