Δημόσια αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, αναφορικά με τον νέο Οργανισμό του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπως δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για κατάργηση κλινικών και υποβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών ενώ στον αντίποδα, βρίσκεται η θεση της διοίκησης που αναφέρει μια σημαντική εξέλιξη για την ανάπτυξη του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» καθώς ο νέος Οργανισμός, προβλέπει νέα τμήματα, νέες ειδικότητες και περισσότερες κλίνες στο νοσοκομείο.

Χθες το απόγευμα η Ένωση γιατρών ΕΣΥ ν.Χανίων εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία δηλώνουν απερίφραστα οτι απορρίπτουν το νέο Οργανισμό και κατηγορούν την διοίκηση του ιδρύματος για “εν κρυπτώ διαδικασίες”.

Σήμερα η διοίκηση του ιδρύματος, απατώντας στους γιατρούς, περνά στην αντεπίθεση, υπερασπιζόμενη το νέο Οργανισμό, αντικρούοντας ταυτόχρονα τις κατηγορίες για “εν κρυπτώ διαδικασίες” όσον αφορά την σύνταξη του νέου Οργανισμού καθώς όπως επισημαίνεται, ζητήθηκε από τους Διευθυντές και τους Επιστημονικά Υπεύθυνους όλων των Τμημάτων να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους για το νέο Οργανισμό.

Την Παρασκευή, η Ένωση Γιατρών έχει καλέσει σε συνέντευξη τύπου με επίκεντρο την απόφαση για το νέο Οργανισμό.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών όσο και της διοίκησης του Νοσοκομείου εδώ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook