Η προμήθεια των μηχανημάτων, προϋπολογισμού 100.000,00 € , χρηματοδοτήθηκε  από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ένας γεωργικός ελκυστήρας New Holland TD5.95 μαζί με συνοδευτικό εξοπλισμό που αποτελείται από εμπρόσθιο φορτωτή ELFORT Π. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ Α.Ε. τύπου MF80  και κάδο φόρτωσης, καταστροφέα ειδικής χρήσης με βραχίονα του οίκου ORSI μοντέλο RIO 580 και ανακλινώμενο καταστροφέα του οίκου ORSI μοντέλο PRIMATIST GS 200  παραδόθηκαν εχθές  13-03-2019 στο Δήμο Αμαρίου.

Την παραλαβή έκανε ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός ο οποίος σε δήλωσή του είπε: «Σήμερα παραλάβαμε άλλο ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύχρονο μηχάνημα  μαζί με τα παρελκόμενά του, απολύτως απαραίτητο για τον καθαρισμό των πρανών από χόρτα και κλαδιά.

Με τον καταστροφέα θα λυθούν προβλήματα προσβασιμότητας στο αγροτικό και δημοτικό δίκτυο του Δήμου μας. Από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας  κύριο μέλημά μας ήταν και παραμένει  η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής μας, προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε, εντείνοντας ολοένα και περισσότερο τις προσπάθειες μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook