Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου για την αποδοχή του αιτήματος από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για αναγνώριση του Οροπεδίου Λασιθίου ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης και την ένταξη του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής στο καθεστώς της επιπλέον μοριοδότησης λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής.

Μάλιστα για την θετική έκβαση του αιτήματος ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νόμου Λασιθίου με τον  Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Καρτσάκη και τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Βαμβασάκη.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, τους συνεχάρη για τις επιτυχημένες προσπάθειες και επεσήμανε ότι «με την οργανωμένη καλή συνεργασία μεταξύ Αυτοδιοίκησης, Αρχών, φορέων, συνδικαλιστών κ.α., πάντα καταφέρνουμε θετικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία. Η ένταξη της περιοχής μας στο καθεστώς της επιπλέον μοριοδότησης λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της  θα έχει ως αποτέλεσμα η υπηρέτηση στην ΕΛ.ΑΣ. στο Οροπέδιο Λασιθίου να είναι ζητούμενο για τους Αστυνομικούς καθότι θα δικαιούνται δύο επιπλέον μόρια για κάθε χρόνο υπηρεσίας στο Οροπέδιο Λασιθίου. Επόμενος στόχος μας τώρα είναι να επανδρωθεί ο Αστυνομικός Σταθμός αλλά και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου μας, στο 100% των οργανικών θέσεων ώστε να αστυνομεύεται επαρκώς η περιοχή μας».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook