Ξανά παρών σε αυτή την εκλογική διαδικασία δηλώνει ο Μιχάλης Δαριβιανάκης

Ακολουθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

“Με αίσθημα ευθύνης καθήκον αλλά και όραμα για τον τόπο μου δηλώνω παρόν στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Γόρτυνας.

Ο Δήμος Γόρτυνας είναι ο σπουδαιότερος Δήμος της Χώρας. Δυστυχώς όμως η σημερινή δημοτική αρχή κατάφερε να τον ισοπεδώσει τελευταίο.
Παρά την βαριά οικονομική κρίση και τις συνακόλουθες δυσχέρειες, παρά την ατμόσφαιρα της εποχής και τις γνωστές αντιξοότητες, ο Δήμος Γόρτυνας μπορεί να καταφέρει να θωρακίσει αποφασιστικά τις υποδομές του, να ενισχύσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα του, να αναβαθμίσει υπηρεσίες κρίσιμες για την καθημερινότητα του Δημότη, να αναμετρηθεί με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να προωθήσει τον πρωτογενή τομέα, να δώσει οξυγόνο στην επιχειρηματικότητα, αλλά και  να αναπτύξει όπως του αξίζει την ιστορία και τον πολιτισμό του.

Επίσης μπορεί να στηρίξει τον αγρότη, να μεγεθύνει θεαματικά το μερίδιο του στην τουριστική αγορά, και να απαντήσει με έργα πνοής στις ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά δεν φτάνουν τα λόγια χρειάζονται πράξεις.
Οι πράξεις όμως δημιουργούνται από ανθρώπους με γνώσεις, με εμπειρίες, με επιτυχίες και με πολύ πολύ δουλειά.

Η απόφαση μου να συμμετέχω ξανά στην διεκδίκηση του Δήμου Γόρτυνας στηρίζεται αφενός στα παραπάνω, αλλά αφετέρου και στην μεγάλη μου ανησυχία και φόβο για τον Μέλλον του Δήμου Γόρτυνας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις απεριόριστες δυνατότητες και ευκαιρίες του Δήμου μας συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το ΜΕΛΛΟΝ του.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το όνομα του συνδυασμού αλλά και ο χρόνος που το ανακοινώνω.

Εμείς, εσείς, μικροί και μεγάλοι, μορφωμένοι και μη, ιδιώτες και επιχειρηματίες, όλοι μαζί…, Είμαστε οι Δυνάμεις Γόρτυνας. 

Με ευθύνη, καθήκον, υποχρέωση, υπευθυνότητα και πολλά άλλα, σας καλούμε με την δική σας δύναμη να συστρατευτείτε μαζί μας στις Δυνάμεις Γόρτυνας 
Δεν πάει άλλο, είναι Μονόδρομος για το καλό του τόπου μας…!
Δυνάμεις Γόρτυνας 
Συστράτευση για το ΜΕΛΛΟΝ του ΔΗΜΟΥ μας

Μιχάλης Δαριβιανάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Γόρτυνας”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook