Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης αφορούν στην αντιμετώπιση των υδρομετεωρολογικών και κατολισθητικών φαινομένων και στην οδική ασφάλεια - Αυτοψία Λέκκα την Κυριακή στις πληγείσες περιοχές

Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στις 11.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται, λόγω των πρόσφατων καταστροφικών φαινομένων, που έπληξαν την Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά και των σοβαρών προβλημάτων, που προκλήθηκαν σε βασικές υποδομές. 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης αφορούν στην αντιμετώπιση των υδρομετεωρολογικών και κατολισθητικών φαινομένων και στην οδική ασφάλεια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο καθηγητής Εφαρμοσμένης & Δυναμικής Γεωλογίας, Ευθύμης Λέκκας, θα πραγματοποιήσει ομιλία, με θέμα: “Φυσικές καταστροφές και κλιματική αλλαγή”.

Στο μεταξύ, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 με τη συμβολή του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, και τη συμμετοχή του καθηγητή Εφαρμοσμένης & Δυναμικής Γεωλογίας, Ευθύμη Λέκκα, θα γίνει επιτόπια αυτοψία στις πληγείσες περιοχές (αναχώρηση 15.30, Δημαρχείο Χανίων), παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απ. Βουλγαράκη, των Δημάρχων του Νομού και μελών της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook