Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21:00, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης - Είσοδος Ελεύθερη

Το Θεατροδρόμιο σε συνεργασία με τους Stravaganti Nuovi, τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζουν το Θεατρικό έργο του John Osborn “Οργισμένα νιάτα”

Λίγα λόγια για το έργο:

Τέσσερις νέες ηλικιακά περσόνες με διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες και με έναν κοινό τίτλο: Οργισμένα Νιάτα. Στο έργο αυτό η οργή, ο θυμός, το υπαρξιακό άγχος και το μίσος, συμπλέκονται με την αγάπη, το πάθος και την ανυπομονησία της νιότης, κι αποβαίνουν εκρηκτικά που σκάνε, μετρώντας παράπλευρες απώλειες, κοινωνικές και συναισθηματικές. Κεφάλαια βιολογικής, κοινωνικής και ιστορικής φύσεως όπως ο γάμος εξ έρωτος, η φιλία, η ταξική πάλη, οι έμφυλες σχέσεις, η ενηλικίωση και η ατομική επανάσταση τίθενται υπό διαπραγμάτευση.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τις συνήθειες να μην αλλάζουν εύκολα και τα συναισθήματα να κάνουν κύκλους. Εφημερίδες ατάκτως ριγμένες στο πάτωμα μετά από το διάβασμα ειδήσεων, κάνουν κρότο στο πέρασμα των ηρώων που τις πατούν, αφού τις διαβάζουν και τις ξαναδιαβάζουν στο πλαίσιο της Κυριακάτικης επαναλαμβανόμενης συνήθειας-ιεροτελεστίας, που καταλήγει ρινγκ ιδεολογικών συγκρούσεων και ηθικών αμφισβητήσεων.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Ελένη Στρατάκη 
Όλγα Κρεμενιώτη 
Ζαχάρης Περογαμβράκης 
Τάσος Καισαρλής  

Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία 
Χρόνης Σαπουντζάκης 
Φωτογραφία 
Χρήστος Μανιώρος  
Βίντεο
Μαρία Παπαδάκη 
Τεχνικός σκηνής 
Γιώργος Βελιδάκης  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook