Ενας τουρίστας στο Ρέθυμνο περνάει τον ελεύθερο χρόνο του καθαρίζοντας την πόλη της Κρήτης, από τα σκουπίδια που βρίσκονται σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Το έργο του κατέγραψε η κάμερα ενός περαστικού, ο οποίος τον εντόπισε να καθαρίζει τα μικρά σκουπίδια μπροστά από το Ταχυδρομείο (πλησίον του Δημοτικού Κήπου), τον σταμάτησε και τον ρώτησε γιατί κάνει κάτι που μοιάζει αδιανότητο για κάθε Ελληνα.

Όπως ανέφερε ο νεαρός τουρίστας, σε ερώτηση του περαστικού, «Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό, τόσο για τον κόσμο που θα με δει να το κάνω, όσο και για έμενα, γιατί μου δίνει θετική ενέργεια».

Πάντως, το συγκεκριμένο σημείο του Ρεθύμνου, δεν είναι το μοναδικό σημείο που καθαρίζεται από τον εν λόγω τουρίστα, αφού, όπως ανέφερε ο ίδιος, συνηθίζει να μαζεύει τα σκουπίδια όταν κάνει βόλτα ή όταν περιμένει το λεωφορείο.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο νεαρός τουρίστας δεν μαζεύει τα σκουπίδια επειδή έχει κάποιο προσωπικό, ή άλλο όφελος, αλλά ούτε και τον νοιάζει τι θα σκεφτούν οι περαστικοί, όπως λέει «Βλέπεις το καλό και συνεχίζει να το κάνεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook