Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων Παλιάς Πόλης στο Επιμελητήριο Χανίων (στην αίθουσα το υπογείου).

Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία από τις 20.00 έως και τις 22.30.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν για την διεξαγωγή της διαδικασίας ανάδειξης του 7μελούς που θα μας εκπροσωπεί. Οι προκλήσεις για την αναβάθμιση της περιοχής που δραστηριοποιούμαστε είναι πολλές, και η  οργάνωση και η επαγρύπνηση επιβάλλονται. Στόχος του συλλόγου μας,  είναι να καταγράφουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα σε όλη την Παλιά Πόλη και να τα επικοινωνούμε με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες για αποκατάστασή τους. Η Παλιά Πόλη Χανίων είναι ένα μνημείο αναμφισβήτητης ομορφιάς, και όλοι μαζί μπορούμε να την αναβαθμίσουμε.

Όσοι δεν είναι μέλη, αλλά θέλουν να συμμετέχουν στο σύλλογο, μπορούν να εγγραφούν την ημέρα των εκλογών (εγγραφή και ετήσια συνδρομή 25 ευρώ και προσκόμιση μιας απόδειξης της επιχείρησης με τα στοιχεία σας).

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ. 6973370721.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook