Εξαρθρώθηκε από το  το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας εκγληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των 163 κατηγορουμένων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση (δείτε στο τέλος του δημοσιεύματος)

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Κανέλλος:

"Το κύριο χαρακτηριστικό του εγκληματικού αυτού δικτύου ήταν η δόμησή του, στο πλαίσιο των Διεθνικών Εγκληματικών Ομάδων και Οργανώσεων του Ευρασιατικού Οργανωμένου Εγκλήματος, ανάμεσα στις οποίες εξέχουσα θέση έχουν οι "VOR V ZAKONE" ή "Thieves in Law".

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της Οργάνωσης, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε την 13 Μάρτιου 2019, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, την οποία, λόγω του διεθνικού χαρακτήρα της Οργάνωσης και της συμμετοχής σε αυτή υψηλόβαθμου στελέχους της Γεωργιανής Μαφίας, συνέδραμε το κινητό Γραφείο της EUROPOL .

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, τρείς (3) άνδρες και μία (1) γυναίκα, μέλη της Οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) επιπλέον μέλη της σπείρας.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πλήθος κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών περίστροφα, πιστόλια, φυσίγγια, αλεξίσφαιρο γιλέκο, κουκούλα full face και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Βασικό χαρακτηριστικό της εγκληματικής ομάδας ήταν η διασπορά της δράσης της σε διαφορές περιοχές της Αττικής καθώς εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οικιών σε Αθήνα, Πετράλωνα, Νέο Κόσμο, Ταύρο, Καλλιθέα, Πετρούπολη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Βύρωνα, Παγκράτι, Σεπόλια και Χαλάνδρι.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις, με τη λεία να υπερβαίνει τις διακόσιες χιλιάδες (200.000) ευρώ"

Από την πλευρά του ο Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος, ανέφερε:

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, του νόμου για την «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλες διατάξεις», του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών.

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την 13-03-2019, τους άνδρες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέδραμε και το Κινητό Γραφείο της ΕUROPOL, λόγω του διεθνικού χαρακτήρα δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και της συμμετοχής σε αυτή υψηλόβαθμου στελέχους της Μαφίας.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση των συλλεχθέντων στοιχείων (ευρήματα, κατασχέσεις, φυσική επιτήρηση, profiling, τεχνητές μέθοδοι κ.λπ.) διακριβώθηκε πλήρως ο τρόπος δράσης της εγκληματικής ομάδας καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν και συγκεκριμένα:

 • συνεργασία μεταξύ περισσοτέρων των τριών προσώπων,
 • διακριτούς ρόλους και καταμερισμό καθηκόντων,
 • αυστηρή πειθαρχία και διαρκή έλεγχο,
 • σημαντική χρονική διάρκεια δράσης, με καθημερινή εγκληματική δραστηριότητα,
 • επιδίωξη διάπραξης κακουργημάτων, με στόχο τη μεγιστοποίηση του οικονομικού και περιουσιακού οφέλους,
 • νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,
 • διεθνή δράση.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω οργάνωση ήταν δομημένη στο πλαίσιο των Διεθνικών Εγκληματικών Ομάδων και Οργανώσεων του Ευρασιατικού Οργανωμένου Εγκλήματος, ανάμεσα στις οποίες εξέχουσα θέση κρατούν οι «κλέφτες στο νόμο» («VOR V ZAKONE» ή «Thieves In Law»). Οι φέροντες τον τίτλο «VOR V ZAKONE» αποτελούν τους καθοδηγητές των οργανώσεων και εμπνέουν τον σεβασμό του συνόλου των μελών της ομάδας. Κύριο χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτού του τύπου, αποτελεί η πίστη και η αφοσίωση στην «ομάδα», η οποία διασφαλίζεται από το γεγονός ότι τα μέλη της έχουν κοινή εθνική και οικογενειακή βάση.

Στην συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, ο 38χρονος συλληφθείς, κατείχε τον τίτλο «VOR V ZAKONE» ή «Thief - in - Law», επιδεικνύοντας έντονη και σημαντική διεθνή δραστηριότητα, ενώ παράλληλα αποτελεί υψηλόβαθμο στέλεχος της Μαφίας. Ο ίδιος είχε τον απόλυτο έλεγχο της οργάνωσης και από αυτόν λαμβάνονταν όλες οι σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με την δράση της ομάδας, τη διάπραξη των διαρρήξεων, τους στόχους, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και την περαιτέρω διάθεση τους. Συγκεκριμένα, κατεύθυνε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και μετά από κάθε διάρρηξη, του παραδιδόταν μέρος του χρηματικού ποσού που οι φυσικοί αυτουργοί των διαρρήξεων αποκόμιζαν.

Μετά τον «VOR», ακολουθούσε ο «επιχειρησιακός αρχηγός» της οργάνωσης που ήταν ο 40χρονος συλληφθείς, ο οποίος είχε αναλάβει σε μεγάλο βαθμό την ευθύνη για τις ενέργειες των μελών κατά την διάρκεια των διαρρήξεων. Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει με την σειρά του ένα «αυστηρό προφίλ», ώστε να ασκεί τον πλήρη έλεγχο στα υπόλοιπα μέλη και να ελέγχει την διαδικασία αφαίρεσης των αντικειμένων από τις οικίες στις οποίες εισέρχονταν. Επίσης, είχε αναλάβει την επικοινωνία με τον αρχηγό «VOR» της οργάνωσης και ήταν επί της ουσίας το «δεξί του χέρι». Παράλληλα, ήταν και ο οικονομικός διαχειριστής της οργάνωσης, αναλαμβάνοντας την κατανομή των κερδών από τις αξιόποινες πράξεις μεταξύ των μελών, αλλά και την εξασφάλιση του ποσοστού από κάθε αξιόποινη πράξη, που αναλογούσε στον αρχηγό.

Κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων, ο 40χρονος και 41χρονος συλληφθέντες βρίσκονταν εντός των οικιών, ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν αντικείμενα. Ένας εξ αυτών, βρισκόταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους τσιλιαδόρους, προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση αν πλησιάσει κάποιος από τους ενοίκους της πολυκατοικίας ή αστυνομικοί. Οι κλοπές διαπράττονταν πάντα, με την παρουσία του επιχειρησιακού αρχηγού.

Τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης ήταν εγκληματίες επιπέδου δρόμου και ενεργούσαν με διακριτούς ρόλους (φυσικοί αυτουργοί, τσιλιαδόροι, κατοπτεύοντες). Ο επιχειρησιακός αρχηγός της ομάδας συμπεριλάμβανε την 32χρονη συλληφθείσα στις κλοπές, υπολογίζοντας στην ικανότητά της, ως τσιλιαδόρου περιμετρικά των πολυκατοικιών - στόχων, χωρίς να κινεί υποψίες, αλλά και να αποκρύπτει πάνω της τα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία μετέφερε από και προς τα σημεία των διαρρήξεων. Ήταν αυτή που επικοινωνούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της διάπραξης των διαρρήξεων με τους φυσικούς αυτουργούς αυτών, ώστε να προλάβει να τους ειδοποιήσει σε περίπτωση που θα προσεγγίσει κάποιος στην πολυκατοικία.

Στις διαρρήξεις, τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν πάντα συγκεκριμένη μεθοδολογία. Προκειμένου να εντοπίσουν τους στόχους τους, μετέβαιναν στην επιλεγμένη περιοχή πρωινές ώρες, σε ημέρες κατά τις οποίες λειτουργούσε λαϊκή αγορά και επομένως οι ένοικοι απουσίαζαν από τις οικίες τους.

Πήγαιναν στην περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν καταχωρημένα είτε στα στοιχεία τους, είτε στα στοιχεία έτερων ομοεθνών τους και τα στάθμευαν πάντα πλησίον της οικίας στόχου, ώστε να είναι σε θέση να διαφύγουν άμεσα μετά την διάρρηξη. Σε ειδικά διαμορφωμένες κρυψώνες εντός των αυτοκινήτων, απέκρυπταν τα διαρρηκτικά εργαλεία και τα κλοπιμαία, έτσι ώστε να καθιστούν δυσχερή τον εντοπισμό τους από τις αστυνομικές αρχές, σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.

Χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα (για παράδειγμα μοίρασμα διαφημιστών φυλλαδίων, καρτών περιποίησης νυχιών κ.λπ.), αποκτούσαν πρόσβαση στην κεντρική είσοδο των πολυκατοικιών. Στη συνέχεια και αφού πρώτα βεβαιώνονταν ότι οι ένοικοι απουσιάζουν από το διαμέρισμα, παραβίαζαν τον ομφαλό της κλειδαριάς, τις περισσότερες φορές χωρίς να αφήνουν ίχνη και εισέρχονταν σε αυτό. Κατείχαν ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εξειδίκευση σχετικά με τις κλειδαριές ασφαλείας συγκεκριμένου τύπου και χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού, σπρέι και διάφορα άλλα αυτοσχέδια διαρρηκτικά εργαλεία, προκειμένου να τις παραβιάσουν.

Η συγκεκριμένη ομάδα είχε ως λεία από την εγκληματική της δραστηριότητα κυρίως χρήματα, κοσμήματα, ασημικά και ρολόγια, ενώ αφαιρούσαν και ηλεκτρονικές συσκευές, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και κινητά τηλέφωνα. Τα αντικείμενα που αφαιρούσαν από τις οικίες, τα πωλούσαν σχεδόν αμέσως σε ενεχυροδανειστήριο της Αθήνας, αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη. Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, μετέφεραν τα κλοπιμαία και εκτός χώρας και πιο συγκεκριμένα στη χώρα καταγωγής τους, όπου εκεί είχαν την δυνατότητα να πετύχουν το μεγαλύτερο για αυτούς δυνατό οικονομικό όφελος.

Στο πλαίσιο της οικονομικής έρευνας και ανάλυσης που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η εγκληματική οργάνωση επεδίωκε και διέπραττε συστηματικά τη νομιμοποίηση των εσόδων που αποκόμιζε από την εγκληματική της δραστηριότητα. Τα μέλη της ήταν άεργοι, δεν είχαν κανένα νόμιμο εισόδημα και μοναδική πηγή εσόδων τους αποτελούσαν οι εγκληματικές τους δραστηριότητες. Συναλλάσσονταν κυρίως με μετρητά, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν τον χρηματοπιστωτικό τομέα, ώστε να είναι αδύνατος ο εντοπισμός των οικονομικών τους «ιχνών». Επίσης, επεξεργάζονταν διάφορες τεχνικές, ώστε να αποκρύπτουν από τις φορολογικές Αρχές της Χώρας την προέλευση της περιουσίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, προέβαιναν συστηματικά στην μετατροπή των προϊόντων που αποκόμιζαν (χρήματα, κοσμήματα κ.λπ.) από τις διαρρήξεις, προσκομίζοντάς τα και ανταλλάσσοντάς τα σε ενεχυροδανειστήρια του κέντρου των Αθηνών. Στη συνέχεια, μοιράζονταν τα χρήματα που εισέπρατταν, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσό για το «ταμείο» της οργάνωσης.

Μέρος των κλοπιμαίων και των εσόδων τους που αποκόμιζαν από την εγκληματική τους δραστηριότητα, τα έστελναν σε συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα στο εξωτερικό, με σκοπό την απόκρυψη της παράνομης προέλευσης τους, χρησιμοποιώντας εταιρίες μεταφοράς χρημάτων.

Τα μέλη της οργάνωσης, μέχρι και τη σύλληψή τους, είχαν καθημερινή επαφή μεταξύ τους, είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά, προβαίνοντας παράλληλα στο σχεδιασμό και υλοποίηση των αξιόποινων πράξεων καθώς και στη διανομή των κερδών. Σημείο συνάντησης της ομάδας αποτελούσαν καταστήματα και εστιατόρια στο κέντρο των Αθηνών, όπου σύχναζαν αποκλειστικά και μόνο ομοεθνείς τους. Τα καταστήματα αυτά ήταν δύσκολο να τα προσεγγίσουν οι Αστυνομικές Αρχές, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους δράστες ή από έτερους συνεργούς τους, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια που τα μέλη της οργάνωσης επιζητούσαν.

Σε όλα τα στάδια των δραστηριοτήτων τους, λάμβαναν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης, ενώ για τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM, καταχωρημένες σε ονόματα ανύπαρκτων αλλοδαπών, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο κάθε κίνδυνο αποκάλυψης, εντοπισμού και σύλληψής τους.

Ενδεικτικό του επαγγελματισμού της ομάδας είναι το γεγονός ότι τα μέλη της οργάνωσης, για να πετύχουν τον σκοπό τους, σχεδίαζαν να προβούν μέχρι και σε πλαστικές επεμβάσεις στα δάχτυλά τους, με σκοπό να αλλοιώσουν τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα για να είναι σε θέση να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές σε περίπτωση σύλληψης τους, «αποκρύπτοντας» με αυτόν τον τρόπο το εγκληματικό τους παρελθόν.

Παράλληλα, προέβαιναν σε εικονικούς γάμους με Έλληνες ή Ευρωπαίους υπηκόους, προκειμένου να αποκτήσουν την νόμιμη διαμονή στην ελληνική επικράτεια ή στο έδαφος Schengen , καθώς και τα προνόμια που αυτή συνεπάγεται.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

 • τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
 • το χρηματικό ποσό των 9602,50 ευρώ,
 • πλήθος πιστωτικών καρτών,
 • μετάλλιο με το έμβλημα των «VOR»,
 • 38άρι περίστροφο,
 • περίστροφο 357 MAGNUM ,
 • πιστόλι μάρκας GLOCK 9 mm ,
 • πιστόλι μάρκας WALTER 9μμ, τ o o ποίο είχε αφαιρεθεί από οικία αστυνομικού το 2013,
 • αλεξίσφαιρο γιλέκο,
 • κουκούλα full-face ,
 • γεμιστήρες και θήκες όπλων,
 • πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων,
 • πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων,
 • πλήθος κλειδιών θυρών ασφαλείας,
 • εργαλεία κατασκευής κλειδιών,
 • πλήθος καρτών SIM και κινητών τηλεφώνων,
 • πλήθος κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών,
 • πλήθος δερμάτινων ειδών επώνυμων εταιρειών,
 • κάρτες καζίνο και μεταφοράς χρημάτων,
 • αποδεικτικά εμβασμάτων στο εξωτερικό και
 • αποδεικτικά συναλλαγών με ενεχυροδανειστήρια.

Στο σύνολό τους οι συλληφθέντες, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για συναφή αδικήματα.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή Αθηνών.

Δείτε τα στοιχεία των δραστών

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1) (επ) MOUSSOUNI ή ABDURAHMAN (ον) ABDRRAHMANE ή ABDURRAHAMANNE ή MUSUNI ή ABDARAHMANE ή ABDARRAHMANE του AHMED και της HOURRIA ή HURIA ή HOURIA , γεν. 01/01/1981 ή 01/01/1982 στο Ιράκ ή Αλγερία.

2) (επ) ZAKI (ον) FERIS ή FARIAS ή FARIS του RABAN ή RABEH ή RABAH ή REBEH και της FATI Η A ή FAITH ή FATIMA ή FATIMA Η, γεν. 01/01/1991 ή 01/01/1992 στην Αλγερία.

3) (επ) ZEIDI ή ABDUL AZIZ ή BILGANDOOS (ον) FERES ή AHMED ή AHMED ALI ή SAHRAWI του ADI ή ALI και της LIMA ή FATIMA , γεν. 01/01/1988 ή 01/01/1993 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη ή Λίβανος.

4) (επ) MOHAMAD ή MOUHAMAD (ον) FARES του ALI και της ZEYNAB ή ZAINEB , γεν. 01/01/1997 στην Αλγερία.

5) (επ) YACINE (ον) KENANI του BOUZID και της LEILA, γεν. 28/11/1987 ή 10/07/1986 στην Αλγερία.

6) (επ) ABUO ABIDA ή ABOUOBAIDA ή ABUABIDA (ον) ISMAIL του AHMAD ή ΜΟΥΗΑΜ AD και της ΑΙ CHA ή AISHA , γεν. 04/11/1982 ή 01/01/1985 στην Αλγερία.

7) (επ) DARWISH (ον) ISHANAM του MOHAMMED και της FATIHA , γεν. 06/01/2000 στην Παλαιστίνη.

8) (επ) MELOUKI ή YASID ή YASIT ή ZAGI (ον) ZAKARIYA ή YASIT ή ZAKI ή ZAGI του MOHAMED ή MOHAMMED και της NOWARA ή NERA ή NORA ή NIRE , γεν. 01/01/1991 ή 01/01/1992 ή 01/01/1994 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη.

9) (επ) HADAD ή HAMAD ή RIDA ή REDA ή AHMED ή AHBED ή SINISSAWI ή ΗΑ DDAD ή AHBED ή HADDAD ή HADET (ον) RIDA ή REDA ή AISSA ή REAHA ή REZA RIDHA ή AHMED ή OBAEDA του HOSIN ή HOUSINE ή HOSSIN ή HOCINE ή HOSEIN ή HUSSIN ή HESIN ή MESIN ή HASSAN και της HAFSA ή FATIMA ή FATIHA ή ZOHRA ή FATIHA DJBAR ή KATIMA , γεν. 25/08/1983 ή 01/01/1990 ή 01/01/1983 ή 01/01/1989 στην Αλγερία.

10) (επ) RACHID ή FERRAG ADEL (ον) ADGHAR ή SABRI BOTI του MAOLOD ή ΚΑΜΕ L και της FALA ή SALIHA , γεν. 30/09/1999 01/01/2001 στην Αλγερία.

11) (επ) BOULAL (ον) SALAH του AHAMED και της ALIA , γεν. 29/09/1994 στην Αλγερία.

12) (επ) DJERBAH ή BILAL (ον) BILAL ή AHMED του ALWAHDE ή AHSSAN και της RBEHA ή ASMA , γεν. 01/03/1996 ή 01/01/1999 στην Αλγερία.

 

13) (επ) BOGHANIM ή ZOOKERI ή ZOUHE (ον) ZUHER ή ZOUEL ή BOGALIN του MUSTAFA ή MOUSTAFA και της ZUHRA ή ZORA , γεν. 01/01/1998 ή 01/01/2000 στο Μαρόκο.

 

14) (επ) BEZGHOUDE (ον) AMIROUCHE του KAMEL και της FATIMA , γεν. 22/04/1997 στην Αλγερία.

15) (επ) HASSAM ή HASSAN ή HASAN (ον) DJAMAL ή JAMAL ή DJEMALY του YOUSEF ή SADI και της ZOHRA ή MALIKA , γεν. 10/09/1990 ή 01/01/1992 στην Αλγερία.

16) (επ) ALI ή MAHMED ή MOUHAMAD ή MAHMED MOUHAMMAD (ον) MAHMED ή ALI ή MOUHAMMAD ή MOYHAMAD του KHALILI ή HALI ή HALIL ή KWALILI και της ZAHIRA ή ZAIRA ή ZOHRA ή ZALURA , γεν. 01/01/1984 στην Αλγερία ή Λίβανο ή Παλαιστίνη.

17) (επ) BYGMAME ή MOHAMED (ον) MOHAMED BYGMAME του IDRIS και της KELTOUM EESSAKHI , γεν. 01/01/2000 στο Μαρόκο.

18) (επ) REBAHY ή RABAHI ή REBAHY ή ABOALI RABAHI REBAHY ή ABAOLI (ον) FAESEL ή FAYCAL ή MOSTAFA FAYCAL FAESEL του ABDYLWAHAB ή ABDWAHAB ή ABOWAHAB και της FATOMI ή FATOM γεν. 01/11/1994 στην Αλγερία ή Συρία.

19) (επ) HASI ή KHACHI ή HAJI ή HASI (ον) ISMAIL του HATI ή KHATI και της JAMILA ή ZAMILA , γεν. 30/10/1999 ή 30/10/1988 στο Μαρόκο.

20) (επ) FETTECE (ον) MASSIMO του ANTONIO και της ANNA , γεν. 01/01/1982 στην Αλγερία.

21) (επ) BELKHDIR ή ABDELLA (ον) ABDELLATIF ή YARIM του MABARAK ή AHMED και της RUKAYA ή YARA , γεν. 01/07/1977 στο Μαρόκο.

22) (επ) AHMED SALEH (ον) KHALED του MOHAMAD και της FATIMA , γεν.19/05/1994 στο Μαρόκο.

23) (επ) AL GBAUE ή DANINE ή ABDSSAMAD ή AL GBA Ν E ή DANI (ον) AMYR ή ABDESSAMED ή DANINE ή ABDSSAMAD ή ABDSSAMED ή ABSSAMAD ή ABDOLSAM του SOMAR ή ABDUL ATIF ή ABDL ή ABDULATIF και της HIAM ή SATIA ή SADIA ή SADIYE BISHOLO , γεν. 01/01/1993 ή 01/01/1995 στη Συρία ή Μαρόκο.

24) (επ) ALI JAFAA ή ALI DJAFAA (ον) KHALED του NOUI και της WANAS , γεν. 01/01/1982 στο Μαρόκο.

25) (επ) ABO ή SHANAB ή ABDOULAHHE ή ABDULAHH ή NOURI ή ABO SHANAB (ον) ABDULLAH ή ABULAHHE ή ABDUSHANB ή ABOSHANAB του MUSTAFA ή KHALED ή NUSTAFA και της AMINA ή NASIRA , γεν. 01/01/1995 ή 01/01/1997 ή 01/01/1999 στην Αλγερία ή Συρία.

26) (επ) ΜΟΗ ADER ή AHMED ή NAMICH (ον) AHMATA ή AHMET ή MOHADER ή ABDEL MADJID ή NADJID ABDEL ή AHMAT του MOHAMET ή AHMED ή MOHAMED και της ZAKHA ή ZAKIA , γεν. 01/01/1986 στην Αλγερία.

27) (επ) SALIM (ον) FAISAL του HASHIM ή FASHIM και της KAMILA , γεν. 01/01/1986 ή 01/05/1984 στην Αλγερία.

28) (επ) BOUHAMID (ον) ANIS του AMIN και της MALIKA , γεν. 21/02/1996 στην Αλγερία.

29) (επ) ABDRZEK ή MERZA ή MERZAG (ον) NASIM ή Ν A ΖΙΜ ή NASSIM του NORDIN ή NORDIM ή NODRIN ή NORDIM ή NOURELDEN και της KALTUM ή KALTOUM ή ΚΗΑ LTOUM , γεν. 01/01/1992 ή 01/01/1994 στο Ιράκ.

30) (επ) NEEWA (ον) RADWAN του MOHAMMAD και της NAEMA FHEHAWI , γεν. 31/05/2000 στο Μαρόκο.

31) (επ) SALLOUM ή ABDULKARIM (ον) ABDULAKARIM ή AL SALOUM του OSAMA ή HUSAM SALUM και της HANAA ή HANAA SALUM , γεν. 01/01/2000 ή 01/01/2001 στη Συρία.

32) (επ) AKERMI ή AKRAMI (ον) MONTASSAR ή MOUSTASSAR ή MOUTASSAR του HEDI ή HADI και της FERZANA ή FERZAN ή FERJANIA ή FERJANA , γεν. 01/01/1997 στην Τυνησία.

33) (επ) BIDANI (ον) MONTASSAR του FATHI και της NAJET , γεν. 01/01/1997 στην Τυνησία.

34) (επ) HAMINOUMNA (ον) WALID ή OUMAR του LUQMAN και της SABIRA ή HASNA , γεν.21/01/2000 ή 01/01/1997 στην Αλγερία ή Λιβύη.

35) (επ) SELIM ή SALIM ή SALIN (ον) OMAR του RAWAI ή RAWI ή RAUI και της LABILELLA ή GABI FALA ή LAYLA , γεν.01/01/1992 ή 08/11/1992 στην Παλαιστίνη ή Συρία.

36) (επ) REFSI (ον) HAKIM του AHMET ή AHMED και της ACIA , γεν.01/01/1992 στην Παλαιστίνη ή Συρία.

37) (επ) AHMED (ον) SALAH του NOURDIN και της KHIRA , γεν. 07/04/1995 στη Συρία.

38) (επ) BURISHA ή BOURISHA ή PORISA TAHRAWY (ον) HASSAN ή NABIL του AHMAD ή HAMID ή HAKIM και της FATIHA ή HAMIDA ή FATIHA , γεν.01/01/1995 ή 01/01/1999 στην Συρία.

39) (επ) KASSI (ον) AMINE του SALA ή SAHAA και της HAIRA ή ANDI BISHTA , γεν.01/01/1983 στην Λιβύη ή Συρία.

40) (επ) DJABIR ή OULEBSIH (ον) ABDULRAHMAN ή HOUSSAMEDYNE του SULEMANI ή POUAD και της KHADIJA , γεν. 01/01/1985 στην Παλαιστίνη.

41) (επ) ALI (ον) MOUHAMED του MASAUD και της SAAIDA , γεν.01/01/2000 στο Μαρόκο.

42) (επ) ATROUS ή ATROYS (ον) LAID του BOUZID και της MURA ή NOURA ή OUATI NOURA , γεν.01/01/1993 ή 29/07/1993 στη Αλγερία.

43) (επ) BELKACEM (ον) ADAM του AZADIN και της FATIMA , γεν.01/01/1993 στην Αλγερία.

44) (επ) KHATIR (ον) OUSSAMA του RASHID και της GHANYA , γεν.28/08/2000 στην Αλγερία.

45) (επ) ABOUNIZAR ή ABU NIZAR (ον) RAMZI του NASER και της FAKRIA ή FAHRIE , γεν. 01/01/2001 στην Συρία.

46) (επ) BOULAHLIB ή RAHBI ή BOULAHLIR ή BOULAHBIB ή BOULAHLIB BOULAHALIB HADDAD ή MOUHAMED FARAS (ον) RAMI ή MOUHAMED FARAS ή MOHAMED FERES ή MOUHAMED FARAS MEHAMAD FARES AMINE ή BOULAHLIB του AKAR ή SABER ή SABER SABAR KAMLE και της RABIA ή SOULAF ή SOULAF FATIMA , γεν.01/01/1999 ή 03/09/2000 ή 19/09/1999 στη Λιβύη ή Αλγερία.

47) (επ) AHMAD (ον) MAJID του HADJE και της BAKHETA , γεν.01/01/1990 στην Συρία.

48) (επ) YACINE (ον) HOUMADE του NACER και της NABILA , γεν. 21/07/1997 στην Αλγερία.

49) (επ) HAKIM (ον) HIDOUCHE του ALI και της HOURIA , γεν. 03/10/1996 στην Αλγερία.

50) (επ) HAFSI (ον) AHCEN του MOURAD και της ZOHRA , γεν. 20/08/1997 στην Αλγερία.

51) (επ) MREESH (ον) MOHAMAD FAHD του MOHAMAD MOUTAZ και της MALAK , γεν. 01/01/1995 στη Συρία.

52) (επ) RAZI ή RAZIZ ή PARUSHEV (ον) ABDUL ή ABDULNASID ή ABDULNASIR ή ABDUNESID ή VASIL του FATIH ή KAMAN ή FATIM ή KAMAL ή FATIN και της CAMA ή FATIHA ή FETIMA ή FATIKA ή FETIHA ή MARIA , γεν. 01/01/1986 ή 01/01/1987 ή 01/01/1990 στην Παλαιστίνη ή Αλγερία.

53) (επ) RACHIK (ον) MOHAMAD ή MOHAMED του BOUCHIB και της NAJAT HAMSSI , γεν. 01/01/2000 στο Μαρόκο.

54) (επ) GHOUMAASSI ή ABDELHADI (ον) ABDELHADI ή GHOUMAASSI του MORAD και της HODA , γεν. 01/01/1998 στην Αλγερία.

55) (επ) ΜΟΗΑΜΕ D ή ABDALA (ον) ABDALAH ή ABDALLA ή MOHAMMED ή ABALAH ή ABDALAH MOHAMMED του ABDAKADAR ή ABDELKADER ή ABKADAR ή ABDAKAD και της LINDA , γεν. 01/01/1995 στη Συρία.

56) (επ) ARAB ή ABDOLAH ή ABEL AL WAHAB ή ABDALLA ή ABDALLAH ή ABDLLAH ή ABDULLAH (ον) IBRAHIM ή WODA ή OWDA ή OWDAWODA του KHALIL ή KHALLEL ή KHALLEI ή MOHAMMAD ή HALIR και της FADIA ή REDA , γεν. 01/01/1981 ή 01/01/1982 στην Παλαιστίνη ή Αραβικά Εμιράτα.

57) (επ) ALOJI ή ALLOSA ή ALOGI ή ALLOZA ή AL HAJ ή ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ον) ANIS ή ANISH ή ATONI ή MAHMOUD ή Αντώνιος του TONI ή ANTONI ή ABD ή Ιωάννη και της MONA ή MOWA ή MUNA ή SAEDA ή Άννας-Μαρίας, γεν. 01/01/1968 ή 01/01/1969 στην Παλαιστίνη ή Ιράκ ή Λίβανο ή Τρίπολη Αρκαδίας.

58) (επ) YOUBI ή BAYA (ον) FARES ή NAPIL του AHMED ή MOHMAD και της NASI CHERIFA ή FATIMA , γεν. 22/12/1989 στην Αλγερία.

59) (επ) CHABAN (ον) AHMAD του MOUHAMAD και της NACIRA , γεν. 01/01/1993 στη Λιβύη.

60) (επ) JAMIL (ον) MOHAMED του ADEL και της SABRIA , γεν. 16/10/1995 στη Συρία.

61) (επ) OMAR (ον) MASOUD του AHMED και της AYDA ή ALIA , γεν. 02/01/1992 στη Συρία.

62) (επ) AHMED (ον) ISSA ή ESSA του FALAH και της JAMEELA ή JAMEELA KHALEL ή CAMILA , γεν. 23/01/2000 στο Ιράν.

63) (επ) HAMAD (ον) HARDI ή ARI SAFFEN του SAFFEN και αγνώστου μητρός ή της SAFEEN ή NASEK , γεν. 01/01/1992 ή 20/12/1992 στη Συρία.

64) (επ) BOUBADR (ον) MOHAMED ESALAHE ή MOHAMED του HAMID και της HALIMA , γεν. 01/01/1994 στη Λιβύη.

65) (επ) LATTRAG ή MOHAMEDE ή LATTRG (ον) MOHSIN ή MOCHENE ή AYACHI του FARID ή KAMEL ή FERID ή AYACHI KAMEL και της HAYAT ή ΗΥΑΤΕ ή FADILA ή MALKIA FADILA , γεν. 01/01/1997 ή 01/01/2001 ή 06/04/1997 ή 21/01/2001 ή 03/04/1997 ή 05/04/1997 στην Αλγερία.

66) (επ) SAFOINE ή MAHMOOD (ον) MAHMOUD ή MAHMOOD ή SAFOINE του MOUSSA ή MOUSA και της ZOHRA , γεν. 01/01/2001 στη Λιβύη.

67) (επ) BAAZIZ (ον) ΟΜΑ R ή SMAIL του AHMED ή AHMAD ή AHMADE και της ZOHRA ή ZHRA ή ZORA γεν.01/01/1963 ή 01/01/1973 ή 01/01/1981 στην Αλγερία ή Συρία.

68) (επ) HASSAN ή HASAN ή GHONEIM ή ADS ή ATSI ή ALSAFII (ον) ADS MOHAMED AHMED ή HASSAN ALSAFI ή MOHAMED OSMAN ή ADS ή ADJ ή ADSH του MOHAMED ή MOHAMMAD ή MOHAMMEDH και της SOFIA ή SAFIA ή SERHIN ή BADRIYIA γεν. 01/01/1981 ή 01/01/1985 ή 01/01/1986 στην Αίγυπτο.

69) (επ) ABUKASIM ή JAD (ον) ABUKASIM ή RENE ή HALID του MOUHAMED ή YOSEF και της HASNA ή SABAX ή SABAH γεν.01/01/1980 ή 01/01/1983 στο Λίβανο.

70) (επ) LEMOUDA ή REDA (ον) REDA ή LEMOUDA του HOSIN ή HOCIN και της NACIRA ή NASIRA , γεν.03/09/1987 στην Αλγερία.

71) (επ) MOUHAMED ISLAM (ον) SEMMAR του YACINE και της FARIDA , γεν.26/09/1988 στη Συρία.

72) (επ) MOHAMEDI ή MARVANI ή MRWANI (ον) ISMAIL ή ESMAIL του TAHER ή TAHEL ή TEHR και της NAHIMEH ή ΝΑΗΕΜ ή NEMI , γεν.01/01/1984 στο Ιράν.

73) (επ) TWIHRI ή TOU Ε HRI ή Τ OVEHRI ή TOUEHRI (ον) WALID του MOHAMED ή MOHAMMED και της ZAHRA ή ZARA , γεν. 01/01/1976 στο Ιράκ ή Τυνησία ή Παλαιστίνη.

74) (επ) HESAINI ή DAHMEJ (ον) ABDALKADER ή ABDULLAH ALI του MOHAMMED ή MOHAMED και της AMINA , γεν. 01/01/1993 στο Μαρόκο.

75) (επ) ABDULBOMEN ή ABDELMOMEN (ον) LAISONI του SIDELI και της HURIA , γεν.01/01/1998 στην Παλαιστίνη.

76) (επ) HUSSAIN (ον) ABID του HANIF και της ASMAT , γεν.01/01/1985 στ o Πακιστάν.

77) (επ) ABDOUL ή ABDUL ή HAMZA (ον) HAMZA ή ABDOUL του JAMELE ή JAMAL και της NABILA , γεν.01/01/1989 ή 19/08/1989 στην Αλγερία.

78) (επ) MUHAMMAD (ον) ASLAM του ROSHAN DIN και της RASOOL γεν.01/01/1979 στο Πακιστάν.

79) (επ) MUDASSAR (ον) HUSAAIN του MUHAMMAD ή MUHAMMAD MUSHTAQ και της ZAHIRA BIBI ή ZAHIDA BIBI γεν.01/01/1993 στο Πακιστάν.

80) (επ) BUTT (ον) FARHAN του IMRAN και της SELMA γεν.07/12/1993 στο Πακιστάν.

81) (επ) HOWLADER (ον) NAZRUL του TARAK και της SAFIA γεν.01/03/1984 στο Μπαγκλαντές.

82) (επ) ULLAH (ον) MOHAMMED του RUHUL AMIN και της MAHMOUDA KHATOUN γεν.01/01/1973 στο Μπαγκλαντές.

83) (επ) MOHAMMED (ον) BONY του RACHID και της FATIMA γεν.01/01/1993 στην Αλγερία.

84) (επ) MOHAMAD (ον) AYACHE του AHMAD και της DJAMILA γεν.01/01/1996 στην Αλγερία.

85) (επ) JOUHRI (ον) SADALI του ALI και της DELLA ή DELILA γεν.27/02/1995 στην Αλγερία.

86) (επ) BEN MHEPIS (ον) ABD ALQADER του AHMAD και της TAWS γεν.27/02/1995 στην Αλγερία.

87) (επ) ADEL (ον) ALKIADEL του ABDALAKADAR και της GARMIYA γεν.01/01/1995 στη Συρία.

88) (επ) GONA (ον) GOLFAM του SHERDAR και της MARTA γεν. 05/06/1987 στο Πακιστάν.

89) (επ) ZAKI (ον) MOHAMED του AREBI και της FJOUMA γεν. 16/10/1999 στη Συρία.

90) (επ) ALI (ον) HASSAN του JAMAD και της SAJIDA BEGUM γεν. 01/01/1998 στο Πακιστάν.

91) (επ) YOYSEF (ον) BILAWEL του YOUSEF και της RUXANA γεν. 01/01/1990 στο Πακιστάν.

92) (επ) ISLAM (ον) ZAHIRUL του MD SHAFI ULLAH και της RABEYA BEGUM γεν. 20/07/1989 στο Μπαγκλαντές.

93) (επ) MOMENI (ον) DAVAT του KAINAL και της LEILA ή LEYLA ή CHANDI γεν.01/01/1984 ή 01/01/1986 στο Αφγανιστάν.

94) (επ) DULAT ή DUCAT ή DYLAT (ον) MOHAMAD του ISMAT και της JAVAHIR γεν. 01/01/1998 στο Αφγανιστάν.

95) (επ) ABDUL ή REHIM ή RAHEEM (ον) RAHIM ή RAHM ή EHMET ή ABDUL ή RAHEEM του AZMAT ALY ή AZMAT ALI ή ASMET ALI ή AZMAT και της RAGAAT BIBI ή RUFFAGH BIBI ή ARFA BIBI ή RAFAG ή RAFAK BIBI γεν. 01/01/1992 ή 01/01/1996 ή 01/01/1997 στο Πακιστάν ή Αφγανιστάν.

96) (επ) GHERBI ή BOFADNE (ον) BRAHIM ή HALDE του BAKHTI ή PACHTI ή AHEMDE και της REBH ή REBECCA ή HANAN γεν. 01/01/2000 ή 07/07/1994 στην Αλγερία.

97) (επ) BNAZUZ ή NEIMI ή TAYAB ή NAIMI BNAZUR ή NAIMI (ον) MUHAMED ή TAYAB ή NAIMI ή TAYED ή WALID ή TAYEB ή TAVED WALID του SIDALI ή MOUHAMAD ή MOHAMMED ή MOHAMMED SIKADI και της FATIHA ή AMINA ή WAHIBA ή KHALDIA FETIHA ή KHALDIA γεν. 01/01/2001 στην Αλγερία.

98) (επ) ZIADAT ή KARBAG (ον) SALAH του MASAOD ή MASAOUD και της SAMIA γεν. 21/01/1995 στην Αλγερία.

99) (επ) MANSOUR ή MANSOR ή ABDELKADER (ον) ABDELKADER ή ABDLKADER ή MANSOUR του DJILLALI ή DJILALI ή DILLAJ και της FATIMA γεν. 07/10/1986 ή 17/10/1986 ή 17/10/1988 ή 17/10/1985 στην Αλγερία.

100) (επ) BEZZAZ (ον) EISSA του MOHAMED και της ROUZIA γεν.19/01/1997 στη Συρία.

101) (επ) HADDOUCHE ή MIAH HADDOUE (ον) YASSINE ή YASSINE VASSINE του ALI και της FATIMA ή YOUSOUF MOED γεν. 28/03/1984 στο Μαρόκο.

102) (επ) KSERI ή KSOURI ή BOUCHIHA (ον) DJAOUAD ή MOURAD του ISSA ή AISSA και της HALIMA γεν. 02/01/1985 ή 02/01/1990 στην Αλγερία.

103) (επ) DEILAMI ή DYLAMI (ον) IBRAHIM του MOHAMED ή MOUHAMED και της ZAHIRA ή ZAHIDA ή AMINA γεν. 15/01/1984 ή 01/01/1984 στο Μαρόκο.

104) (επ) LAIDI ή ALAYDI ή LAYDI ή LEADI (ον) MAMA ή MOUAMAR ή AMAR ή MEAMAR του ABDELKAREEM ή ABDUL KARIM ή LAYDI ή ABDKARIM και της BUASA ZARA ή ZOHRA ή SOHRA ή BOASHA ZOHRA MAMA γεν. 01/01/1996 στην Συρία.

105) (επ) MIKACH ή AIGMI ή MUHAMED ή MIKASH (ον) MOHAMMED ή ALI ή MIKACHE ή MOHAMAD του SLIMA ή KASIM ή MIKACHE SACIMAN ή SLEIMAN και της FATIMA ή HADIJA ή MIDJAD FAKIM γεν. 01/01/1986 ή 01/01/1982 στην A λγερία.

106) (επ) KERIM (ον) FARUK του HASSAN και της ASHKOL , γεν. 01/01/1985 στο Ιράκ, κατ. Αθηνών.

107) (επ) ALHABBOUL (ον) RIAD του MAHMOUD και της NAHIDA , γεν. 16/04/1995 στη Συρία, κατ. Αθηνών.

108) (επ) AWSARI (ον) ROHALAH του NOORALI και της MARZIEH , γεν. 01/01/1981 στο Ιράν, κατ. Αθηνών.

109) (επ) SALEM (ον) ABDALRAHMAN του MAHMOUD και της RAWYA , γεν. 01/06/1998 στην Αίγυπτο κατ. Αθηνών.

110) (επ) ZENO (ον) YOUSEF του DERAR και της NONADA , γεν. 23/08/1992 στη Συρία, κατ. Αθηνών.

111 ) (επ) MOURAD (ον) WAJDI του RASHID και της SALIHA , γεν. 15/01/1995 στη Λιβύη, κατ. Αθηνών.

112) (επ) DABLAT (ον) ANAS του M - ZUHIR και της THANAA , γεν. 01/01/1995 στη Συρία, κατ. Αθηνών.

113) (επ) SALMAN ή AMIN (ον) AAMIN ή SALMAN του MOHAMMAD και της ZAKIA γεν. 01/01/1995 στ o Αφγανιστάν Συρία, κατ. Αθηνών.

114) (επ) KOTERGARAN ή KOUZEGARAN (ον) HAMID REZA του GHASEM και της AGHDAS γεν. 16/09/1978 ή 01/01/1978 στ o Ιράν, κατ. Αθηνών.

115) (επ) BOURISHA ή BOURICHA ή BOURISA ή HARANI (ον) HASSANE ή YACINE ή YACIN ή RAMI του HAMID ή HAKIM ή HAMI ή HAMID του ABDLKADAR και της HAMIDA του GHASEM και της AGHDAS γεν. 16/09/1978 ή 01/01/1978 στ o Ιράν.

116) (επ) SAFI (ον) MUSTAFA του MOHAMED ή AHMET και της LEILA γεν. 06/10/1996 στ o Μαρόκο.

117) (επ) SAADOUDI ή SADUDI ή SADOUDI (ον) ΜΟΗΑΜΕ D του ALI και της MALIKA γεν. 01/01/1982 ή 01/01/1983 στην Αλγερία.

118) (επ) GHARBI ή MERZOUK ή DHARDI ή SIDAHMED (ον) SIDALI ή LAHCENE ή MOUNIR του HAMID ή ΒΑΒΙΒ ή MERZOUK HABIB ή HAMID ή HAMDI και της HIND ή SOHIL BOKHTA ή SOHIL BASHTA ή FATIMA γεν. 01/01/2001 ή 01/01/1999 στην Αλγερία.

119) (επ) MOHAMDZHER ή ALAWI ή ALLAWI MOHAMAD ή MOHAMAD ALLAWI ή ALLAWE MOHAMAD SIRE ή ALLAWE MOHAMAD SORE ή MOHAMAD SORE ALLAWE ή SORE MOHAMAD ALLAWE ή ALAWI MOHAMAD ή GUERROUMI (ον) ILIAS ή AHMED ή SIRIR AHMAD ILLYAS ή AHMAD SIRIR ILLYAS ή AHMAD ILYAS ή AHMAD SIRIR ILYAS ή AISSA του MILKASEM ή QAMAL ή BALKASAM KAMAL ή BALCA SMKAMAL ή ABDELKADER και της FATMA ή FATIMA ή FATMA FATIMA ή MAHDJOUBA , γεν.01/01/1990 ή 06/10/1991 ή 06/01/1991 ή 13/08/1985 στη Γάζα ή στο Λίβανο ή στο Ιράκ ή στην Αλγερία.

120) (επ) ALI (ον) HASSAN του JAMAD και της SAJIDA BEGUN γεν. 02/07/1998 στ o Πακιστάν.

121) (επ) MAMMAD ή LALZADEH (ον) FAIM ή MOHAMMAD FAHIM του IALZDHA ή ABDOLSABUR και της NEREH ή NOORIYEH γεν. 01/01/1988 στο Αφγανιστάν.

122) (επ) CHAIB (ον) KHALHA ή KHALED ή KHALET του BELKACEM ή ABOLKACEM και της AMEL γεν. 24/09/1992 ή 01/01/1997 στην Αλγερία.

123) (επ) SLIMANE (ον) KARIM του MOHAMAD και της ΝΑ SERA γεν. 16/06/1990 στην Αλγερία.

124) (επ) HAJI (ον) MOHAMMAD του ABDALKARIM και της FADILA γεν. 17/09/1999 στην Λιβύη.

125) (επ) SAMI ή ZIAD (ον) ZIAD ή SIAM του MOHAMED ή MOHAMMED ή MOHAMAD και της AISA ή AICHA ή AISHA γεν. 04/04/2000 ή 01/01/2000 στην Αλγερία.

126) (επ) SALIH (ον) NASSER του FARIS και της SMAH ή SITAH γεν. 10/08/1992 01/01/1993 στο Κουβέιτ.

127) (επ) ABU HZIMA ή KARAM (ον) KARAM ή AHMED του AHMED και της SAHAR , γεν. 14/06/1993 στην Παλαιστίνη ή Συρία.

128) (επ) SALHI (ον) OMARE ή OMAR του MOUSTAFA ή AHMET και της NAIMA ή NEIMA γεν. 02/12/1990 ή 07/06/1990 Συρία.

129) (επ) ASEM (ον) OMAR του ELHAJ και της FATIMA γεν. 23/05/1999 στη Συρία.

130) (επ) HABAR (ον) ABDULAH του MOHAMED και της DALILA γεν. 14/10/1988 στην Αλγερία.

131) (επ) MOKHTARI ή MOHAMED ή ABDILLAH (ον) MOHAMED του ALI και της HOURIA γεν. 16/01/1985 στην Αλγερία.

132) (επ) IMAD (ον) SIDALI του ISMAIL και της YAMNA γεν. 25/01/1997 στη Συρία.

133) (επ) ABDELKARIM (ον) NASIM του HAMID και της SAMIA γεν. 21/07/1998 στη Συρία.

134) (επ) AHMAD (ον) FATHI του MOHAMMAD ή MAHDI και της KHADEGAH ή ZOBADA γεν. 25/03/1971 ή 06/06/1999 στη Συρία.

135) (επ) SARDIN (ον) HAMAD του OMAR και της SAIDA γεν. 11/01/1995 στη Συρία.

136) (επ) BILAL ή CHIBANI (ον) CHIBANI ή BILAL του BRAHIM και της AMINA γεν. 03/03/1998 στη Συρία.

137) (επ) MAGANI ή AHMET (ον) MOURAD ή AHMET του ABDELHAMID ή MOHAMED και της FADILA ή SORIA γεν. 01/01/1999 στο Αφγανιστάν.

138) (επ) AZU ή KALED (ον) KHALED ή ASU του SOFIAN ή SOPHIEN και της FADILA ή FADELA ή FATHELA γεν. 07/03/1998 ή 31/05/2000 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη.

139) (επ) MUHAMMAD (ον) HUSNAIN ALAM του MOHAMMED AKRAM και της YASMIN γεν. 01/01/2001 Πακιστάν.

140) (επ) ABBAS (ον) NADEEM του SHAMAS DIN και της SARIFA γεν. 01/01/1992 στο Πακιστάν.

141) (επ) JAVED (ον) SHIRA Ζ του AMJAD και της PARVIN γεν.01/01/1998 στο Πακιστάν.

142) (επ) HOWLADER (ον) MOHAMMED SIDDIK του MD FURKHAN και της BILKIS γεν 01/01/1978 στο Μπανγκλαντές.

143) (επ) SALEEM (ον) MUHAMMAD του MARAIDIN και της SARVAR BIBI γεν.01/01/1979 στο Πακιστάν.

144) (επ) MOHAMMED SOOR (ον) HAMAR RASHID του MOHAMMED SOOR και της NASHRIN γεν. 01/01/1981 στο Ιράκ.

145) (επ) GHAFOOK (ον) ADIL του ABDUL GHAFOOK και της KHALIDA γεν. 01/01/1989 στο Πακιστάν.

146) (επ) SHAHBAZ (ον) MUHAMMAD του NAWAZ και της NASEEM γεν.01/01/1975 στο Πακιστάν.

147) (επ) ALAM (ον) SHA του NURUL ISLAM και της SHAHIDA BEGUM γεν. 01/01/1978 στο Μπανγκλαντές.

148) (επ) ISLAM (ον) RASEL του AKKEL και της KHODEJA γεν.01/01/1999 στο Μπανγκλαντές.

149) (επ) CHOWDHURY (ον) MOHAMMAD IQBAL του ABUBAKAR SIDI και της MOMENA BEGUM γεν.01/01/1985 στο Μπανγκλαντές.

150) (επ) YOUSEF (ον) BALAL του MUHAMMAD YOUSAF και της ROUKSANA BIBI γεν. 01/01/1987 στο Πακιστάν.

151) (επ) ASSIN (ον) AHMAD του HOUSSIN και της AYCHA γεν.01/01/1999 στο Μαρόκο.

152) (επ) WALID KHELFA (ον) KHALID του ABED και της FATOYMA γεν. 01/01/1992 στο Μαρόκο.

153) (επ) FARHAD (ον) NAZARI του ALI και της ANIFAL γεν. 01/01/1998 στο Αφγανιστάν.

154) (επ) BOYHARICK ALKHOTER (ον) BAN ZITOT FARAJ του MOUBARAK AHMAD και της HADRIA MASOUDA γεν. 01/01/1987 Αλγερία.

155) (επ) MOHAMID (ον) BOUZINA του HAMID και της FATMA γεν. 01/01/1990 στη Λιβύη.

156) (επ) SAQLAIN (ον) ALI του MOHAMMED AMIN και της HALID ABIBI γεν. 01/01/1991 στο Πακιστάν.

157) (επ) RASHEED (ον) KARIM του KARIM ABDUL και της MAFIA BEGAM γεν.01/01/1974 στο Μπανγκλαντές.

158) (επ) MOSAVI (ον) SEYED HOMAYOON του SEYED GAWHAR και της BIBI SAKINA γεν.01/01/1993 στο Αφγανιστάν.

159) (επ) SIDIQI (ον) HIDAYAT του ABDOLI GHAFAN και της PALWASHA γεν.01/01/1990 στο Αφγανιστάν.

160) (επ) ABDOLLAHI (ον) MOHAMMAD του HUSSAIN και της SAKIHA γεν.01/01/1989 στο Αφγανιστάν.

161) (επ) RIZWAN (ον) MAIDAR του HAIDAR GHULAM και της RUFIKA γεν.01/01/1989 στο Πακιστάν.

162) (επ) NADEEM (ον) MUHAMMAD του MIHAJ και της SARWAR γεν.01/01/1975 στο Πακιστάν.

163) (επ) ZAHIR ή ΤΑΥΑΝ (ον) ZAHIR ή ABDELHADI του SALLAH ή AHMED και της SADIA ή SAADIA ή SEDA ή KHADIZA γεν.16/06/1974 ή 16/02/1983 ή 16/06/1984 ή 10/06/1976 στο Μαρόκο.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook