Αισιόδοξος για το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εμφανίστηκε, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός στην πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού του οποίου είναι επικεφαλής.

«Η Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία Σφακίων, αποτελείται από παλαιά και δοκιμασμένα στελέχη αλλά και από νέους ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί μας, για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που έχουμε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια στο Δήμο μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Ζερβός  επισημαίνοντας πως «θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό το νικηφόρο αποτέλεσμα που είναι δεδομένο».

Ο κ. Ζερβός είπε ακόμη ότι «σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το όραμα που έχουμε σχεδιάσει για τον δήμο, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά έργα που έχουν δημοπρατηθεί, όπως οδοποιίες, αναπλάσεις, έργα ύδρευσης και θα συνεχίσουμε την δυναμική πορεία που έχουμε χαράξει προς όφελος των δημοτών, των επισκεπτών και του τόπου συνολικά».

Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Σφακίων, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο έργο αποκατάστασης του φρουρίου του Φραγκοκάστελλου, στην αποκατάσταση των καταστροφών από θεομηνίες και σε πολλά έργα οιδοποιίας που έχουν δημοπρατηθεί και θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται εντός του έτους.


Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε ταβέρνα της περιοχής των Σφακίων, παρουσία πλήθους κόσμου και δημοτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ζερβού.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook