Στην κατάμεστη αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» του δημοτικού κτηρίου της οδού Ανδρόγεω έγινε το Σάββατο 16 Μαρτίου η παρουσίαση της υποψηφιότητας του υποψήφιου Δημάρχου της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Μανόλη Βασιλάκη. 

Τον κ. Βασιλάκη προλόγισε ο κ. Κώστας Βαρβεράκης, οποίος αναφέρθηκε στις σπουδές, στην επαγγελματική πορεία και, κυρίως, στη συμμετοχή του στα κοινά.

Στην ομιλία του ο κ. Βασιλάκης αναφέρθηκε στην πορεία της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας προς τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και σε επιλεγμένα σημεία του προγράμματος της παράταξης.

Ακολούθησε διάλογος με το κοινό, ο κ. Βασιλάκης απάντησε σε ερωτήσεις  και σχολίασε τοποθετήσεις των παρόντων.

Μεταξύ των παρόντων ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μιλτιάδης Φαρσάρης και ο πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Κλάδος, οι οποίοι εκφράστηκαν με θερμά λόγια για τον υποψήφιο Δήμαρχο της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας. Παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Χερσονήσου και Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Πέτρος Ινιωτάκης, ο πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Μανόλης Διαμαντάκης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επισκοπής κ. Γιώργος Μακράκης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου κ. Κώστας Καναβαράκης, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μιχάλης Ταρουδάκης και ο πρόεδρος του παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας κ. Ανδρέας Βαρβεράκης. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook