Γράφει Ο Παραπολιτικός

Μπορεί το τρέξιμο για τις εκλογές να είναι καθημερινό και συνεχές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει πίσω η δουλειά!

Ο λόγος βέβαια για τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων, ο οποίος παράλληλα με τις προεκλογικές του υποχρεώσεις, όπως την πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έκανε πριν μερικές ημέρες αλλά και την καθημερινή δραστηριότητα για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και τον σχεδιασμό της δράσης του συνδυασμού, δεν παραλείπει να ασχοληθεί και με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο επικεφαλής του συνδυασμόυ «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ», άφησε τα προεκλογικά και βρέθηκε στην έκθεση Food Expo προκειμένου να είναι στο περίπτερο της οικογενειακής του επιχείρησης «Παραδοσιακά Εδέσματα Σημανδηράκης». Μάλιστα, σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και 6 χρόνια η εταιρεία συμμετέχει ανελλιπώς στην έκθεση αυτή. 

Αυτό όμως που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι άλλο.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στον ελεύθερο του χρόνο σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα για τη δουλειά του! Όπως πληροφορούμαστε, έχει φτιάξει μια μηχανή η οποία παράγει προϊόντα ζύμης σε απίστευτες ποσότητες, σε πάρα πολύ λίγο χρόνο και με πάρα πολύ χαμηλότερο κόστος από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μάλιστα ανταγωνιστές του από άλλα μέρη της Ελλάδας του έχουν ζητήσει τα σχέδια, τα οποία βέβαια δεν έχει δώσει. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook