«Δεν ήθελα να γίνω γυναίκα του για να πεθάνω αμέσως μετά»

Έμαθε ότι έχει καρκίνο λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της πήραν την απόφαση να κρατήσουν κρυφή τη διάγνωση και να προχωρήσουν κανονικά με την τελετή του γάμου τους.

Η 34χρονη Σαρλότ Ντρέικ, από το Oxfordshire διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Μάλιστα είχε μια επιθετική μορφή, που θα μπορούσε να την σκοτώσει μέσα σε δύο χρόνια, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά με τον γάμο της με τον Λουκ Ντρέικ επειδή ήθελε να κάνει «έναν όμορφο γάμο και όχι κηδεία». Ο γάμος έγινε τον Μάιο του 2014.

Η ίδια παραδέχθηκε στην αρχή όταν τα τεστ έδειξαν ότι μπορεί ο όγκος να της στερήσει τη ζωή, είχε αρχίσει να αμφιβάλλει αν θα έπρεπε να προχωρήσει με τα σχέδια του γάμου.

«Δεν κάπνιζα, δεν έπινα και ήμουν υγιής. Πριν πάω στο νοσοκομείο για τα αποτελέσματα, αγωνιούσα για το τι χρώμα φόρεμα θα αγοράσω για τον μήνα του μέλιτος. Μία ώρα μετά μου είπαν ότι έχω καρκίνο» είπε σύμφωνα με την Mirror.

«Είχα την βεβαιότητα ότι η ζωή μου τελείωσε και είπα στον Λουκ ότι πίστευα ότι δεν πρέπει να παντρευτούμε. Ότι θα του κατέστρεφα την ζωή και δεν ήθελα να γίνω γυναίκα του για να πεθάνω αμέσως μετά» εξομολογείται η ίδια.

Το ζευγάρι ανέβαλε το ταξίδι του μέλιτος και η Σαρλότ μπήκε στο χειρουργείο τρεις μέρες μετά τον γάμο. Όχι μόνο κέρδισε τη μάχη αλλά κατάφερε να γίνει και μητέρα. Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της και να στείλει ένα δυνατό μήνυμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook