Μια ακόμη υποψηφιότητα ανακοίνωσε η δημοτική κίνηση με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη “Χανιά: Κοιτάμε Μπροστά”

Ο συνταξιούχος του ΟΤΕ, Μανώλης Καρναλής, προστίθεται στο συνδυασμό του κ. Δαμανιάκη, ενώ σε δήλωσή του επισημαίνει οτι η επόμενη μέρα  στον Δήμο Χανίων απαιτεί εμπειρία και γνώση

Η δήλωση του κ. Καρνάλη έχει ως εξής:

Ο Δήμος Χανίων είναι ο κοινός μας τόπος. Ένας τόπος αγαπημένος, με πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες, αλλά και με πολλά και σοβαρά προβλήματα. 

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, οι πολίτες καλούνται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις. Αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.

Πεποίθησή μου είναι ότι απαιτείται να επιλεγούν άνθρωποι, οι οποίοι διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία, διοικητικές ικανότητες, αποφασιστικότητα και δυνατότητα σύνθεσης και συνεργασιών, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο.

Με αυτή την προοπτική, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Ευτύχη Δαμιανάκη -ο οποίος είναι μια προσωπικότητα που διαθέτει τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά- να αποτελέσω μέλος μιας ομάδας ανθρώπων, που θα εργαστούν συλλογικά, με σχέδιο και μεράκι, για ν’ αλλάξουν τη σημερινή εικόνα.

Με το βλέμμα μπροστά, για όλο τον Δήμο Χανίων και όλους τους δημότες.

Μανώλης (Μάνος) Καρναλής
Συνταξιούχος ΟΤΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook