Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΑΝΕΚ από τις 09.00-14.00

Πλήθος κόσμου, βρέθηκε  στα γραφεία της ΑΝΕΚ, στη Λεωφόρο Σούδας, προκειμένού να δώσει αίμα καθώς και δείγμα για δωρεά μυελού των οστών. 

Η Δέσποινα Ροδουσάκη Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων, τόνισε ότι ο σύλλογος έχει συνεργασία με την ΑΝΕΚ εδώ και πολλά χρόνια, καθώς οργανώνει δύο αιμοδοσίες κάθε χρόνο, μία μέσα σε πλοίο και μία στα γραφεία της εταιρείας. “Φέτος είναι η 13η χρονιά που πραγματοιείται η αιμοδοσία στα γραφεία της ΑΝΕΚ. Η ΑΝΕΚ, είναι χορηγός μας από ην πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο Σύλλογος, όχι μόνο με το να μας εξασφαλίζει δρομολόγια στα οποία συμμετέχει ο σύλλογος αιμοδοτών, αλλά και με τις εθελοντικές αιμοδοσίες”. 

Ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος της ANEK LINES, Γιώργος Αρχοντάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εθελοντική αιμοδοσία, πολύτιμο και ανιδιοτελές δείγμα αλτρουισμού, ανθρωπισμού, κοινωνικής προσφοράς και συνεισφοράς, αποτελεί πραγματικό δώρο ζωής.  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, η ΑΝΕΚ LINES, συμμετέχει για 13 φορά ομόψυχα στη συλλογική προσπάθεια αιμοδοσίας για την φροντίδα και διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της υγείας, που αποτελούν ύψιστο αγαθό και δικαίωμα για όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εθελοντική αιμοδοσία έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΑΝΕΚ από τις 9.00 έως τις 14.00, στην Λεωφόρο Καραμανλή 148, ενώ γινόταν και δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook