Τραγικό θάνατο βρήκε μία μητέρα και το 4χρονο παιδί της πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στον Νέο Κόσμο

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όταν μητέρα έπεσε με το ανήλικο παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 16:30 υπήρξε τηλεφώνημα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης όπου έκανε λόγο για πτώση μητέρας με το ανήλικο παιδί της, ηλικίας περίπου 4 ετών, από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας.

Αστυνομικοί και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο εντοπίζοντας και τους δύο νεκρούς.

Πληροφορίες απο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η γυναίκα πέταξε πρώτα από το μπαλκόνι το κοριτσάκι της και ακολούθως έπεσε και η ίδια.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Προκοπίου Κατζαντώνη στον Νέο Κόσμο μπροστά στα έντρομα μάτια των περιοίκων οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους γείτονες επρόκειτο για μια ήσυχη οικογένεια και μέχρι σήμερα η μητέρα δεν είχε δείξει πως αντιπετώπιζε κάποια προβλήματα.

«Είδα μία γυναίκα απέναντι στο δρόμο να κρύβει τα πρόσωπα των παιδιών της και να φωνάζει “μην πέσεις, μην πέσεις”. Κοιτάω επάνω και βλέπω τη μαμά έξω από το κάγκελο και ακούω τη γυναίκα από κάτω να φωνάζει “μην πέσεις και εσύ”, γιατί από ότι κατάλαβα είχε ήδη πετάξει το παιδί της», ανέφερε στο newsbeast.gr άντρας που ήταν εκεί.

Και συνέχισε λέγοντας ότι επενέβη και εκείνος φωνάζοντας «μπες μέσα έρχομαι πάνω, μην πέφτεις, μπες μέσα». «Μέχρι να πάω μέσα να βάλω παπούτσια άκουσα τον ήχο και δυστυχώς είχε πέσει και η ίδια. Κατέβηκα κάτω γρήγορα και είδα και τον πατέρα ο οποίος κόντευε να καταρρεύσει», συμπλήρωσε.

«Τον κράτησα να μην σηκώσει τη μαμά ή το παιδί γιατί ήταν ήδη βαριά χτυπημένες», αναφέρει ο γείτονας ενώ επισημαίνει ότι δεν είχαν ακουστεί ποτέ εντάσεις ή φασαρίες. «Η κοπέλα ήταν πάντα χαμογελαστή. Όταν την κοίταξα πριν πέσει ήταν πολύ ήρεμη. Όταν προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα είδαν ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα με μάνταλο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook