Χρήσιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στο πνεύμα του «Κλεισθένη» 

Με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά». O κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής και παρουσίασε τον προγραμματισμό του Δήμου για το προσεχές διάστημα. Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μαράκης.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης χαρακτήρισε χρήσιμη τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων με τον Δήμαρχο και επισήμανε:

«Μέσα από αυτή τη συνάντηση αναδείχθηκε το αυτονόητο, ότι όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για τον Δήμο Χανίων, έχουμε όμως διαφορετικές προσεγγίσεις σε πολλά κρίσιμα ζητήματα.

Συμφωνήσαμε ότι αυτό που χρειάζονται τα Χανιά σήμερα δεν είναι μια στείρα αντιπαράθεση, άλλωστε και ο "Κλεισθένης" επιβάλλει μία νέα προσέγγιση. Μετά τις εκλογές οι συνέργειες θα είναι αναγκαίες για τη λειτουργία του δημοτικού οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτό το πνεύμα, ασκούμε εποικοδομητική κριτική στα πεπραγμένα και τις παραλείψεις της σημερινής δημοτικής αρχής, χωρίς διάθεση μηδενισμού και ισοπέδωσης, και - αυτό είναι το πιο ουσιαστικό - καταθέτουμε στους δημότες τη δική μας ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση για το πώς οραματιζόμαστε τον Δήμο Χανίων». 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook