Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει στην Κρήτη τα προγράμματα σπουδών του, σε μια σειρά από δημοφιλής σχολές, ορισμένες εξ αυτών κατ' αποκλειστικότητα.

Το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποιεί εκδηλώση παρουσίαση της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και των προγραμμάτων Επιστημών Υγείας στην Κρήτη:

  • Ηράκλειο: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, Ξενοδοχείο "Galaxy"

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα στους τομείς Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο, καθώς προσφέρει 22 προγράμματα στους τομείς αυτούς, το πιο ευρύ φάσμα επιλογών στην Κύπρο - 10 εκ των οποίων κατά αποκλειστικότητα με προγράμματα, όπως Ακτινοδιαγνωστική/Ακτινοθεραπεία, Αθλητική Επιστήμη και Φυσική Αγωγή, Βιολογικές Επιστήμες, Βιοϊατρικές Επιστήμες, Διατροφολογία/Διαιτολογία, Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Νοσηλευτική, Φυσικοθεραπεία και Φαρμακευτική.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων εισαγωγής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εισαγωγής.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 30 Σεπτεμβρίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών:

Tηλ: 00357-22713000
Email: [email protected]euc.ac.cy
www.euc.ac.cy


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook