Μετά την ήττα στα Τρίκαλα ο Πλατανιάς στρέφει την προσοχή του στο σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Βόλο ΝΠΣ (23/03, 15:00 – ΕΡΤ3).

Η προετοιμασία άρχισε με την προπόνηση της Τρίτης, στην οποία δε συμμετείχε ο Κόρτσταμ. Ατομικό πρόγραμμα, λόγω μικροενοχλήσεων, ακολούθησαν οι Λουκίνας και Αμαραντίδης. Απόντες ήταν οι Ουές και Σάαντο, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, Ελπίδων Ελλάδας και Παλαιστίνης, αντίστοιχα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Η ήττα στα Τρίκαλα και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε, ήταν για την ομάδα μας μια ατυχής παρένθεση στην πολύ καλή πορεία των τελευταίων οκτώ αγώνων.

Πλέον από σήμερα η προσοχή όλων μας στρέφεται στον επόμενο «τελικό». Η αναμέτρηση του Σαββάτου με το Βόλο είναι η νέα πρόκληση που μας περιμένει, όπου για τον Πλατανιά υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για το παιχνιδι της 23ης αγωνιστικής ξεκίνησε από σήμερα στο Μάλεμε.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις υποομαδικής τακτικής, επιθετικής και αμυντικής.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κόρτσταμ που συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ ατομικό ακολούθησαν ο Λουκίνας και ο Αμαραντίδης εξαιτίας μικροχτυπημάτων από τα παιχνίδια του προηγήθηκαν.

Επίσης από το πρόγραμμα απουσιάζουν εξαιτίας υποχρεώσεων με εθνικές ομάδες, ο Ουές (Εθνική Ελπίδων) και ο Σάαντο (εθνική Παλαιστίνης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook