Η Ευτυχία Νταουντάκη – Γεωργακάκη, ανακοίνωσε την υποψηριότητα της με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη, “Χανιά, κοιτάμε μπροστά”.

Η ανακοίνωση της κ. Νταουντάκη-Γεωργακάκη:

“Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη, έναν έντιμο και ικανό άνθρωπο

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης κοιτάζει μπροστά και απευθύνει κάλεσμα για συμπόρευση, συνεργασία και καθημερινή δουλειά προκειμένου ο Δήμος μας, ο Δήμος Χανίων, να μην είναι ουραγός των εξελίξεων, αλλά να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αποδέχθηκα το κάλεσμα και την τιμητική πρόσκληση στο πρόσωπό μου και συμπορεύομαι με τον Ευτύχη Δαμιανάκη, έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ. Έναν έντιμο και ικανό άνθρωπο, με εμπειρία και διοικητικές ικανότητες, που βγήκε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Χανίων.

Πεποίθησή μου είναι ότι όλοι μαζί, με σχέδιο, συλλογική δουλειά, δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα, μπορούμε να πετύχουμε μαζί με όλους τους δημότες, τους στόχους μας, για ένα Δήμο φιλικό, τεχνολογικά πρωτοπόρο, περιβαλλοντικά ευαίσθητο, με αναβαθμισμένες υποδομές. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, με το βλέμμα μπροστά”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook