«Έχουμε την πολιτική της μηδενικής ανοχής» λέει η εταιρεία
 
Υπάλληλος της εταιρείας Transguard στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απολύθηκε και απελάθηκε καθώς φέρεται ότι πανηγύριζε για τις πολύνεκρες επιθέσεις εις βάρος μουσουλμάνων την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Ζηλανδία.

«Το Σαββατοκύριακο, ένας υπάλληλος της Transguard έκανε εμπρηστικά σχόλια στη σελίδα του στο Facebook με τα οποία εξήρε την ειδεχθή επίθεση στα τεμένη στο Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Έχουμε την πολιτική της μηδενικής ανοχής για την ανάρμοστη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου αυτός ο άνθρωπος παύθηκε άμεσα και παραδόθηκε στις αρχές για να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη» ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Transguard.

Η Transguard, μια εταιρεία των Εμιράτων, δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα υποτιθέμενα σχόλια αλλά ούτε και το όνομα, την εθνικότητα και την θέση που κατείχε ο υπάλληλος.

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από έναν ένοπλο που άνοιξε πυρ στο Κράισττσερτς στη διάρκεια της προσευχής την Παρασκευή, στην πιο αιματηρή επίθεση που σημειώνεται στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Εις βάρος του 28χρονου ακροδεξιού Αυστραλού Μπρέντον Τάραντ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία το Σάββατο.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΑΕ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook