Ο αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του – Υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα

Τραγικό τέλος είχε ένας 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας. 

Ο εντοπισμός του 29χρονου, που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας έγινε σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. 

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο αξιωματικός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο, ενώ πριν έξι χρόνια, είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, άτομα από το περιβάλλον του, που τον είδαν το πρωί, υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολεί κάτι. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει: 

Θάνατος Αξιωματικού της ΠΑ

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας. 

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook