Ο Πλατανιάς με επιστολή προς την ΚΕΔ και τον πρόεδρό της Βίτορ Μέλο Περέιρα ζήτησε αξιολογημένο διαιτητή στο ματς με τον Βόλο ΝΠΣ, αλλά ορίστηκε “πρωτάρης” στην κατηγορία.

Ο Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας), που φέτος τοποθετήθηκε στους πίνακες διαιτητών 2ης κατηγορίας, πρόσφατα είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της διαιτησίας του σε αγώνα Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε Παναργειακό και Καλαμάτα. 

Η επιστολή του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Με επιστολή που απέστειλε χθες στην ΚΕΔ και στον πρόεδρο της, κ.Περέιρα, η ομάδα μας ζητά τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών, επιπέδου Super League, ενόψει της αναμέτρησης με το Βόλο το Σάββατο στα Περιβόλια.

Επειδή τον τελευταίο καιρό και κυρίως στα παιχνίδια με τη Δόξα στη Δράμα και με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα εχθρικές για τον Πλατανιά διαιτησίες, δεν θα θέλαμε η περίεργη αυτή σύμπτωση να επαναληφθεί σε έναν ακόμα αγώνα, όπως είναι αυτός του Σαββάτου.

Για αυτόν τον λόγο η ομάδα μας με τη συγκεκριμένη επιστολή που υπογράφει ο τεχνικός διευθυντής κ.Αμανατίδης ζητά από την ΚΕΔ να επιδείξει τη δέουσα προσοχή στον ορισμό των διαιτητών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook