Συντετριμμένοι φίλοι, συμμαθητές, καθηγητές και φυσικά η οικογένεια του παιδιού που έβαλε τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης

«Ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα... Ένα πολύ σπάνιο παιδί με πάντα όρεξη και χαμόγελο που έκανες τους πάντες ευτυχισμένους... Περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές μαζί.. Ευχαριστώ που με βοήθησες και συγγνώμη που δεν ήμουν εγώ δίπλα σου να σε βοηθήσω... Σ’ αγαπάω... Λείπεις... Εις το επανιδείν φίλε μου».

Είναι ένα από τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στον 17χρονο που χθες το απόγευμα έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, εξαιτίας όπως όλα δείχνουν, μιας ερωτικής απογοήτευσης.

Η οικογένεια, συμμαθητές και καθηγητές του ανήλικου μαθητή είναι συντετριμμένοι και με μηνύματα στην σελίδα του 17χρονου στο Facebook, μιλούν με αγάπη και θλίψη για τον φίλο τους που δεν θα ξαναδούν πια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ψυχολόγοι από το πρωί βρίσκονται στο σχολείο που φοιτούσε ο μαθητής, για να προσφέρουν στήριξη στους συμμαθητές του 17χρονου, που το άδειο θρανίο του νεαρού αυτόχειρα, θα τους θυμίζει καθημερινά την απώλεια του.

Η κηδεία του 17χρονου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 4.30 στη Σκοπή.

Δείτε μηνύματα που αναρτήθηκαν στην προσωπική σελίδα του 17χρονου στο Facebook

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook