Σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο 8ο τουρνουά της σειράς "Splash Mini Tournament".

Για πρώτη φορά ο ΝΟΧ θα συμμετέχει και στις τρεις κατηγορίες, προμίνι, μίνι παίδες και παίδες. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων υποδομής, καθώς δεκάδες ομάδες σε τρεις κατηγορίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο 8ο τουρνουά της σειράς «Splash Mini Tournament»

Ο Ναυτικός όμιλος Χανίων για πρώτη φορά συμμετέχει και στις τρεις κατηγορίες, προμίνι, μίνι παίδες και παίδες. Ειδικότερα, οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά που διεξάγονται κάθε χρόνο και γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων τους.

Αναλυτικότερα:

ΠΡΟΜΙΝΙ

Στα προμίνι, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ερυθρός Αστέρας, Ηλιούπολη, Mad Waters, ΝΕ Λάρισας, Ν.Ο. Χανίων, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Πλιτς Πλατς, Ροή, Καλαμάκι, Καλαμάτα.
Το πρόγραμμα των αγώνων για τον Ν.Ο. Χανίων είναι το εξής:
• Παρασκευή
15:00 Ν.Ο. Χανίων-Ερυθρός Αστέρας
• Σάββατο
09:45 Ν.Ο. Χανίων-Mad Waters
15:00 ΠΑΟΚ2-Ν.Ο. Χανίων
Η αποστολή (για τον ΝΟΧ προπονητής ο Αντώνης Βασιλάκης) είναι η εξής: Βαρουξής, Γεωρβασάκης, Εργαζάκης, Ζουζούνης, Κοντογεώργος, Κουμαδωράκης, Κρασαδάκης, Λαμπαθάκης, Λιονάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Ξυφανταράκης, Ριζωνάκης, Σκιαδόπουλος, Φραγκιουδάκης.

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Στο τουρνουά των Μίνι Παίδων συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Αρης, Ερυθρός Αστέρας, Ηλιούπολη, Ηλυσιακός, Ναύπλιο, ΝΕ Λάρισας, ΝΕ Πατρών, Ν.Ο. Λάρισας, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Χανίων, ΟΥΚ Βόλου, ΟΦΘ, Παναθηναϊκός, Πλιτς Πλατς, Ροή, Χαϊδάρι, Χίος.
Το πρόγραμμα των αγώνων για τον Ν.Ο. Χανίων είναι το εξής:
• Παρασκευή
17:00 Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Λάρισας
• Σάββατο
09:00 Ν.Ο. Χανίων-ΟΥΚ Βόλου
16:00 Ν.Ο. Χανίων- Χαϊδάρι
Η αποστολή για τον ΝΟΧ (προπονητής ο Γιάννης Ζαγουράκης) είναι η εξής: Ασναουρίδης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Ιγνατίου, Καλογερής, Κρασάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Σαμαράς, Σταματουλάκης, Τσοντάκης, Χειλουδάκης, Χολετσίδης.

ΠΑΙΔΕΣ

Στους Παίδες συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Απόλλων Σμ., Ερυθρός Αστέρας, Ηλιούπολη, Ηλυσιακός, Μεταμόρφωση, Ν.Ο. Χανίων, ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ροή, Χίος.
Ο ΝΟΧ θα αγωνιστεί ως εξής:
• Παρασκευή
16:00 Ν.Ο. Χανίων-Ηλιούπολη
• Σάββατο
12:00 Ν.Ο. Χανίων-ΟΥΚ Βόλου
17:00 ΠΑΟ1-Ν.Ο. Χανίων
Η αποστολή για τον ΝΟΧ (προπονητής ο Μανούσος Βιζυράκης) είναι η εξής: Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνεζάκης, Καντανολέων, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Σιδηρόπουλος, Σπάχιτς, Φυτράκης, Χειλουδάκης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook